Huis > Over ons

SYSBEL® (Shanghai Sysbel Industry& Technology Co., Ltd.), opgericht in 2003, is gevestigd in Shanghai City, Pudong Jinhai Road No.1000 Jinling 26, gebouw 6 verdieping A blok. Ons bedrijf is professioneel in milieubescherming& veiligheid en gezondheid van werknemers. Als een hightech onderneming die zich blijft concentreren op onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor het beheersysteem voor gevaarlijke chemicaliën, streeft SYSBEL ernaar om 's werelds toonaangevende merkleverancier te worden van' van professionele producten voor milieuveiligheid en arbeidsveiligheid voor werknemers. , diensten en oplossingen. Met een productiefabriek van 5000 en meer dan 120 werkende personeelsleden. Als eenmanszaak, met een oorspronkelijk maatschappelijk kapitaal van 10 miljoen, is SYSBEL binnen 9 jaar met succes uitgegroeid tot een hoogtechnologische onderneming.Kies SYSBEL

Je verdient meer en beter ...

Safety Containment Systems

Veiligheidssystemen

Spill Prevention, Containment & Control

Morspreventie, insluiting& Controle

Special Protective Products

Speciale beschermende producten


SYSBEL bestaat uit 6 afdelingen en heeft een perfect modern bedrijfsbeheersysteem opgezet met geoptimaliseerde middelen, redelijke coördinatie en nauwkeurige arbeidsverdeling, waardoor een zeer efficiënt beheerd managementteam wordt gevormd. SYSBEL wordt beschouwd als zowel een fabrikant als een handelsbedrijf en heeft zich altijd gecommitteerd aan de ontwikkeling, productie en marketing van deVeiligheidssystemen(SCS),Morspreventie, insluiting& Controle(SPCC) enOogspoelsystemen(EWS) Tot nu toe hebben we verschillende toonaangevende veiligheidskasten ter wereld ontwikkeld die zowel op de binnenlandse als de internationale markt goed verkopen. onze afzetmarkt omvat het hele land en strekt zich uit tot meer dan 100 landen en regio's, waaronder Europa, Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Ondertussen bieden we ook concurrerende oplossingen en service voor de farmaceutische, cosmetische, voedingsmiddelen- en chemische industrie.
SYSBEL-serieproducten zijn strikt in overeenstemming met de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration OSHA 29 CFR 1910. 106, de National Fire Protection Association NFPA CODE 30, de American National Standards Association ANSI en andere relevante voorschriften en normen. We hechten veel belang aan het beheer van de productkwaliteit.

Na strenge producttests hebben we achtereenvolgens FM-certificering in de Verenigde Staten, CSA-certificering in Canada, CE-certificering in de Europese Unie en TUV-certificering in Duitsland verkregen. Het is erkend als een GG-quotum; nationale high-tech onderneming GG-quot; drie keer, waarbij het met vele universiteiten in China universitair onderzoek heeft uitgevoerd.

Product Quality Management


SYSBEL® hecht veel belang aan productkwaliteitsmanagement. De drie belangrijkste productielijnen zijn respectievelijk goedgekeurd doorFM(voor serie veiligheidskasten), CSA (voor oogwasstation en veiligheidsdouche) en CE (voor lekpallets& spill kits). SYSBEL®-serie opbergkasten is met succes getest in overeenstemming met FM-testnorm 6050, voldoet aan OSHA 29 CER 1910.106& NFPA-CODE 30. SYSBEL® is de enige fabriek in China die het FM-certificaat krijgt.

FM approvals


Certificaten

Certifications


Onze klanten

Our Clients

Clients

SYSBEL Clients

Customer photo


Ons bedrijf heeft de klant altijd op de eerste plaats gezet en continu geïnnoveerd op basis van de eisen van de klant, waarbij we met succes het respect en vertrouwen van onze klanten hebben gewonnen en de leider zijn van de delicate chemische industrie.