Huis > Informatie

SYSBEL® (Shanghai Sysbel Industry & Technology Co., Ltd.) is opgericht in Shanghai City, Pudong Jinhai Road No. 1000 Jinling 26 gebouw 6 verdieping A block. Ons bedrijf is professioneel op het gebied van milieubescherming & veiligheid en gezondheid van medewerkers. Als high-tech onderneming die zich blijft richten op onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor het beheer van gevaarlijke chemicaliën, zet SYSBEL zich in om 's werelds toonaangevende merkleverancier van professionele milieuveiligheid en arbeidsveiligheidsproducten, -diensten en -oplossingen voor werknemers op het werk te worden. Met een productiefabriek van 5000㎡en meer dan 120 werkende medewerkers. Als eenmanszaak, met het initiële geregistreerde kapitaal van 10 miljoen, is SYSBEL binnen 9 jaar succesvol uitgegroeid tot een high- en new technology onderneming.Kies SYSBEL

Je verdient meer en beter...

Safety Containment Systems

Veiligheidsinsluitingssystemen

Spill Prevention, Containment & Control

Morspreventie, Containment & Control

Special Protective Products

Speciale beschermende producten


SYSBEL bestaat uit 6 afdelingen en heeft een perfect modern enterprise management systeem met geoptimaliseerde middelen, redelijke coördinatie en nauwkeurige arbeidsdivisie, die een zeer efficiënt beheerd managementteam vormt. Beschouwd als zowel een fabrikant als een handelsonderneming, heeft SYSBEL zich altijd toegeefd aan de ontwikkeling, productie enVeiligheidsinsluitingssystemen(SCS),Morspreventie, Containment & Control(SPCC) enOogwassystemen(EWS). Tot nu toe hebben we verschillende 's werelds toonaangevende veiligheidskasten ontwikkeld die zowel op de binnenlandse als in de internationale markt goed verkopen. onze afzetmarkt bestrijkt het hele land en strekt zich uit tot meer dan 100 landen en regio's, waaronder Europa, Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Ondertussen bieden we ook concurrerende oplossingen en service voor de farmaceutische, cosmetische, voedings- en chemische industrie.
SYSBEL-serieproducten zijn strikt in overeenstemming met de Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration OSHA 29 CFR 1910. 106, de National Fire Protection Association NFPA CODE 30, de American National Standards Association ANSI en andere relevante regelgeving en normen. Wij hechten veel belang aan productkwaliteitsmanagement.

Na strenge producttests hebben we achtereenvolgens fm-certificering verkregen in de Verenigde Staten, CSA-certificering in Canada, CE-certificering in de Europese Unie en TUV-certificering in Duitsland. Het is erkend als een "nationale high-tech onderneming" voor drie keer, waarin zij uitgevoerd industrie universitaire onderzoekssamenwerking met vele universiteiten in China.

Product Quality Management


SYSBEL® hecht veel belang aan productkwaliteitsmanagement. De drie belangrijkste productielijnen zijn respectievelijk goedgekeurd doorFm(voor veiligheidskasten serie), CSA (voor oogwasstation en veiligheidsdouche) en CE (voor spill pallets & spill kits). SYSBEL® opslagkastseries met succes zijn getest volgens FM-teststandaard 6050, voldoet aan OSHA 29 CER 1910.106 & NFPA CODE30. SYSBEL® is de enige fabriek in China die het FM-certificaat krijgt.

FM approvals


Certificeringen

Certifications


Onze klanten

Our Clients

Clients

SYSBEL Clients

Customer photo


Ons bedrijf heeft altijd de klant op de eerste plaats gezet en voortdurend geïnnoveerd op basis van de eisen van de klant, met succes het verkrijgen van het respect en vertrouwen van onze klanten en het zijn van de leider van de delicate chemische industrie.