Huis > Informatie > Bedrijfsprofiel

SYSBEL® (Shanghai Sysbel Industry & Technology Co., Ltd.), opgericht in 2009, is gevestigd in Shanghai City, Pudong Jinhai Road nr. 1000 Jinling 26, gebouw 6 verdiepingen A blok. ons bedrijf is professioneel in milieubescherming en veiligheid en gezondheid van werknemers. Met een productiefabriek van 5000㎡ en meer dan 120 werkende medewerkers. Als eenmanszaak, met een oorspronkelijk maatschappelijk kapitaal van 10 miljoen, is SYSBEL binnen 9 jaar met succes uitgegroeid tot een onderneming met een hoge en nieuwe technologie.


SYSBEL bestaat uit 6 afdelingen en heeft een perfect modern enterprise managementsysteem opgezet met geoptimaliseerde middelen, redelijke coördinatie en nauwkeurige arbeidsverdeling, waardoor een zeer efficiënt beheerd managementteam wordt gevormd. SYSBEL wordt beschouwd als zowel een fabrikant als een handelsmaatschappij en verbindt zich er altijd toe de Safety Containment Systems (SCS), Spill Prevention, Containment & Control (SPCC) en Eye Wash Systems (EWS) te ontwikkelen, produceren en op de markt te brengen. , we hebben verschillende toonaangevende veiligheidskasten ter wereld ontwikkeld die zowel op de binnenlandse als op de internationale markt goed verkopen. onze afzetmarkt bestrijkt het hele land en strekt zich uit over meer dan 100 landen en regio's, waaronder Europa, Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Ondertussen bieden we ook concurrerende oplossingen en service voor de farmaceutische, cosmetische, voedingsmiddelen- en chemische industrie.
SYSBEL® hecht veel belang aan productkwaliteitsbeheer. De drie belangrijkste productielijnen zijn respectievelijk goedgekeurd door FM (voor veiligheidskabinetseries), CSA (voor oogwasstation en veiligheidsdouche) en CE (voor spill-pallets en spill-kits). SYSBEL® opbergkastseries zijn met succes getest in overeenstemming met FM-teststandaard 6050, voldoet aan OSHA 29 CER 1910.106 & NFPA CODE30. SYSBEL® is de enige fabriek in China die het FM-certificaat behaalt.

001.png

ons bedrijf heeft de klant altijd op de eerste plaats gezet en voortdurend geïnnoveerd op basis van de klantvereisten, met succes het respect en vertrouwen van onze klanten gewonnen en de leider van de delicate chemische industrie.