Nood oogspoelstation

SYSBEL noodoogmerkstation voldoet aan de norm van ANSI Z358.1-2014 en is getest en goedgekeurd door CSA. (Canadian Standards Association).

Productdetails

SYSBEL noodoogmerkstation voldoet aan de norm van ANSI Z358.1-2014 en is getest en goedgekeurd door CSA. (Canadian Standards Association). Als apparatuur voor veiligheidsuitrusting voor noodgevallen kan een oogwasmachinereeks worden gebruikt voor het spoelen van de delen die zijn blootgesteld aan de bespatte chemicaliën en andere stoffen, zoals het lichaam, gezicht of ogen, om de schade veroorzaakt door chemicaliën snel te verminderen, om een snelle primaire zelfhulp te bereiken en bespaar meer tijd voor verdere professionele behandeling.

QQQ.jpg

Als noodbeschermingsuitrusting kan het noodoogstation worden gebruikt om de gezondheid en veiligheid op het werk te handhaven. Het wordt veel toegepast in chemische fabrieken, universiteitslaboratoria, instituten en afvalwaterzuiveringsinstallaties, enz. OSHA (Occupational Safety and Health Association) heeft gespecificeerd om "een veilige en gezonde werkomgeving" voor werknemers te bieden, en ook speciale veiligheidsnormen en -voorschriften te ontwikkelen over verbetering van de werkomgeving voor werknemers. In 29 CFR 1910.151 is vereist dat de juiste apparatuur wordt geplaatst in het werkgebied waar het menselijk oog of lichaam kan worden blootgesteld aan gevaarlijke of corrosieve materialen, om ogen en lichaam snel te spoelen. in geval van nood.


Oog / gezicht wassen

De nieuwe spuitmondkoppen van SYSBEL brengen traditionele beluchters en sproeikoppen met gaten samen. Nul snelheidspunt biedt meer comfort en controle voor effectieve vegen van gevaarlijke verontreinigingen uit de buurt van het gezicht en de ogen met behulp van een zachte geaëreerde stroom voor oogspoeling en een gezichtsbadge met onafhankelijke hoek voor een optimale dekking. Deze serie producten voldoet volledig aan ANSI Z358.1-2014 en AS 4775-2007 en is getest en goedgekeurd door CSA.

• Het unieke mondstukontwerp is aangenomen. Dezelfde hoogte kan worden gehandhaafd onder bepaalde waterdruk om te voorkomen dat de bedieningshindernissen worden veroorzaakt door waterdruk.

• Het mondstuk kan worden gebruikt voor het spuiten van twee soorten water op de asme tijd, met uitgebalanceerde hoogten. De waterstroom is stabiel en uniform dankzij de ingebouwde stroombegrenzer.

• De beluchter met een muntsleuf is eenvoudig te verwijderen en te installeren, en dus eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

• De stofdichte hoes kan het mondstuk beschermen tegen vervuiling door stof in de lucht. Zodra de oogdouche is gestart, wordt de stofdichte hoes automatisch geopend onder waterstroom.

• De koperen moer is ingebouwd in de 304SS-spuitmondvoet en verbonden met de hoornelleboog, en de sterkte is genoeg om herhaald verwijderen en installeren mogelijk te maken en een langere levensduur te garanderen.

• Het mondstuk is gemaakt van AES-engineering plastic dat superieur is aan ABS-engineering plastic, en heeft uitstekende kenmerken van weersbestendigheid, hoge stijfheid, corrosiebestendigheid, UV-bestendigheid, etc.

• De hoofdfittingen en andere accessoires zijn gemaakt van 304 roestvast staal en toepasbaar op ongunstige werkplekken.

• Het felgele plastic wordt gebruikt om observatie en identificatie te vergemakkelijken.

• De snelkoppeling is uitgerust met een ingebouwd filter om te voorkomen dat vuil of onzuiverheden in het mondstuk stromen, om secundaire schade aan de ogen te voorkomen. Bovendien is de connector eenvoudig te bedienen, wat op regelmatige basis bevorderlijk is voor reiniging en onderhoud.

• De oog- / gezichtswasreeks voldoet volledig aan ANSI Z358.1-2014 en AS 4775-2007 en is getest en goedgekeurd door CSA.

Opmerking: Om te voldoen aan de minimale prestatievereisten van ANSI Z358.1-2014 en AS4775-2007.SYSBEL-veiligheidsdouches vereisen: Minimale stroomsnelheid van 3,0 gpm (11,4 lpm) bij een dynamische druk van 210 kPa (30 psi).

De toevoerleidingen moeten voldoende gedimensioneerd zijn om te voldoen aan de stroomvereisten. We raden de klant ten sterkste aan om stalen buizen te gebruiken voor het verbinden. Elke flexibele slang is verboden.


SYSBEL biedt verschillende nood-oogspoelstations voor verschillende toepassingen:


Wall Mounted Eye / Face Wash

Toepassing: Oog- / gezichtswas voor wandmontage. De kom geleidt het afvalwater naar de afvoer en houdt de vloer schoon ...


Wall Mounted Eye / Face Wash (geen kom)

Toepassing: Oog- / gezichtswas voor wandmontage zonder kom of afvoer voor afvalwater.

Materialen: AES plastic + 304 roestvrij staal


Op het voetstuk gemonteerde oog / gezichtswas

Toepassing: vrijstaand, op de grond bevestigd wanneer dit niet geschikt is voor wandmontage ...


Combinatie-eenheid

Toepassing: combinatie oog- / gezichtswas en douchebeveiligingsstation zonder schaal of afvoer voor afvalwater ....Combinatie-eenheid

Toepassing: volledige lichaamseigen verlichting van besmetting snel en effectiefDraagbaar oogwasstation

Het is van toepassing op werkplekken zonder watertoevoer- en afvoerfaciliteiten en kan zo nodig worden geïnstalleerd en bevestigd op wanden om tijdige en professionele bescherming te bieden ...


Draagbare oogwas met wagen

Het is van toepassing op werkplaatsen zonder watertoevoer- en afvoerfaciliteiten, zonder installatie-eisen. Het karretje is uitgerust om gemakkelijk te vergemakkelijken en professionele professionele noodbescherming; het kan ook worden geïnstalleerd en aan de muur worden bevestigd ...

(1) Aan de muur bevestigde oogdouche voor de werkplaats en het laboratorium, enz. Om de ruimte te sparen;

(2) Verticale oogdouche gebruikt onder omstandigheden zonder wandmontage;

(3) veiligheidsdouche die alleen wordt gebruikt voor snel douchen van het lichaam;

(4) Combinatie-eenheden oogdouche en veiligheidsdouche die zijn bestemd voor het op noodsituaties verwijderen van chemische en vloeistofspattende gevaren voor het lichaam, de ogen en het gezicht;

(5) Draagbaar oogwasstation vereist op plaatsen zonder watertoevoer en -afvoer.Normen en certificering

Het American National Standards Institute (ANSI), opgericht in 1918, is een particuliere non-profitorganisatie die toeziet op de ontwikkeling van vrijwillige consensusnormen voor producten, diensten, processen, systemen en personeel in de Verenigde Staten. ANSI Z358.1 werd oorspronkelijk gepubliceerd in 1981 voor oogdouche- en doucheapparatuur. Het werd herzien in 1990, 1998, 2004, 2009.De 2014-versie van de standaard is de nieuwste versie.

* Bepaalde minimale prestatie- en gebruikseisen.

* Als richtlijn voor het juiste ontwerp, certificering, installatie, onderhoud en training.

* CSA heeft verklaard dat SYSBEL Emergency Equipment-producten voldoen aan ANSI Z358.1 - 2014.

eye wash solution

toepassingen
Onze veiligheidsproducten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen.

een laboratorium


een vijfsterrenhotel


Thailand energiebedrijf


Hot Tags: noodoogmerkstation, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like