45 Gallon Safety Storage Cabinet

SYSBEL Opbergkasten van 45 liter voor veiligheid worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen.

Productdetails

In de context van globalisering, preventie van ongevallen en interventie door ongevallen, is arbeidsveiligheid bij medewerkers altijd een prioriteit geweest voor alle sectoren om onder ogen te komen en te controleren, en het veiligheidsbeheer van gevaarlijke chemicaliën is een belangrijk onderdeel. De vraag naar veiligheidsmanagementproducten voor gevaarlijke chemicaliën groeit snel. In de dagelijkse chemische fabrieken, chemische magazijnen en andere gebieden, zijn er een groot aantal vluchtige, brandbare en giftige gassen, stof en grondstoffen, zoals polyethyleen, polypropyleen en grondstoffen voor ruwe olie, zodra de lekkage een aanzienlijke impact zal hebben op het menselijk lichaam en de omgeving; Dergelijke gebieden zijn ontvlambare en explosiegevaarlijke gebieden met een hoog risico, zoals olie- en gasreservoirs en opslagruimten voor chemicaliën. Als er brand of explosies plaatsvinden, zijn de gevolgen onmetelijk.

45 Gallon Safety Storage Cabinet

Klantnaam:

Het College of Pharmacy

Subindustrie:

College

producten:

Ontvlambaar kabinet


Application (Waar):

Voor de opslag van chemicaliën en apotheken.


Waarom SYSBEL:

FM en CE goedgekeurd

Van hoge kwaliteit; brandbare kast, beter om de chemicaliën te beschermen.

Klantgerichtheid:

1. Gemengde opslag, geen classificatie

2. Het concept is verkeerd, kan de opslagkast voor chemicaliën explosiebestendig zijn?

3. De opslagapparatuur is niet gecertificeerd en voldoet niet aan de veiligheidseisen.

4. De kast is te vol en overtreft de hoeveelheid die in de klas wordt gebruikt

5. Geen statische aarding

6. Het label is niet duidelijk, er is geen overeenkomend MSDS-bestand en label

7. De plaatsing positie is onredelijk, de scène is rommelig

8. Er is geen vergrendeling om de scène te beheren


Het is niet moeilijk om te zien dat fabrieksexplosies vaak zijn opgetreden vanwege onjuiste opslag van gevaarlijke chemicaliën, en SYSBEL biedt een complete complete oplossing voor de veilige opslag van industriële gevaarlijke chemicaliën.


SYSBEL 45 gallon veiligheidskasten worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere gebieden. Chemische opbergkast krijgt FM-certificaat, CE-certificaat; Akkoord met (OSHA) OSHA 29 CFR 1910.106 & (NFPA) NFPA CODE 30.


Hot Tags: 45 gallon veiligheidskast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like