Olieachtig afval kan worden gebruikt in het laboratorium

Olieachtig afval kan worden gebruikt in Laboratorium is gewijd aan het oplossen van het probleem van tijdelijke opslag en verwijdering van afval om lekkage van gevaarlijke chemicaliën te voorkomen om potentiële veiligheidsrisico's te verminderen.

Productdetails

In het dagelijks leven is afval van afval alomtegenwoordig. Naast huishoudelijk afval zijn er meer gevaarlijke afvalstoffen. Bijvoorbeeld, zoals industriële productie, veel laboratoria in scholen hebben veel afval met zich meegebracht, terwijl gevaarlijk chemisch afval het heeft. Het is ontvlambaar, explosief, giftig, bijtend, hoge temperatuur, hogedrukwerking, ingewikkeld productieproces, etc. Het is gemakkelijk om ongelukken met brand en ontploffing veroorzaken wanneer deze enigszins onbedoeld zijn. Daarom moeten deze afvalstoffen worden geplaatst voor latere recycling, dus waar moeten ze worden geplaatst? Olieachtig afval kan worden gebruikt in Laboratorium is gewijd aan het oplossen van het probleem van tijdelijke opslag en verwijdering van afval om lekkage van gevaarlijke chemicaliën te voorkomen om potentiële veiligheidsrisico's te verminderen.

Om brandgevaar te voorkomen, is het vat met olie-afval gemaakt van gegalvaniseerd staalplaat van hoge kwaliteit, en de binnen- en buitenwanden zijn besproeid met epoxyhars coating, die olie kan verzamelen (ontvlambaar oplosmiddel, lijnolie en andere brandbare materialen). Vloeistof) geïmpregneerde lompen en vodden, de openingshoek is groter, het product voldoet aan de OSHA-specificaties, de vatkleur is rood en het heeft een krachtige waarschuwingsfunctie. De brandvrije vuilnisbak SYSBEL wordt bediend met een voetschakelaar en het unieke deksel wordt maximaal geopend. Niet meer dan 60 graden, in overeenstemming met de veiligheidsstandaards van het Amerikaanse verzekeringslaboratorium (UL), zelfsluitend ontwerp van de vatomhulling om ervoor te zorgen dat er geen externe kracht is om een gesloten toestand te handhaven.

Productdetails:

360 截图 16450626765761.jpg

De belangrijkste kenmerken van het SYSBEL-olieafval kunnen:

• Het hele lichaam van de loop is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. De binnen- en buitenwanden zijn bekleed met epoxyhars om de levensduur te verlengen. Het is geschikt voor alle soorten sterke chemicaliën.

• SYSBEL olie-afvalbakken zijn ontworpen met handgrepen voor eenvoudige bediening

• De onderkant van het vat neemt de schakelaar van de voetschakelaar aan, die de handen tijdens het werk bevrijdt. De maximale openingshoek van het deksel is 60 graden onder de krachttoestand en de toestand is volledig gesloten onder de machteloze toestand.

• De cilindrische structuur en de verhoogde bodem van de emmer laten lucht langs het vat stromen, wat helpt om warmte binnen in het vat af te voeren, vocht te voorkomen en roest te voorkomen.

• Zelfsluitend bakafdekkingontwerp, automatisch gesloten in de staat van geen externe kracht, externe zuurstoftoevoer, zodat de verbranding niet kan doorgaan


SYSBEL Olieachtig afval dat in laboratoria wordt gebruikt, wordt veel gebruikt in industriële productielijnen, werkplaatsen, laboratoria, kantines, frontdesks, enz. In vergelijking met algemene vuilnisbakken bieden SYSBEL-olie-afvalblikken een betere bescherming. Vermijd gevaarlijke ongelukken.


图片1.jpg

Klantnaam:

Elektronische onderdelenfabriek

Subindustrie:

Elektronische industrie

producten:

WA8109500 3 stuks


SYSBEL oil waste can

Toepassing

Gebruikt om resten van chemische residuen op te slaanWaarom SYSBEL:

Kwaliteitsherkenning

Veiligheidsgarantie

Hoge merkreputatie

De populariteit van de industrie
Hot Tags: olieachtig afval kan worden gebruikt in laboratorium, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk