Veiligheidsdouches en oogspoelstationaccessoires

De veiligheidsdouche- en oogspoelstationaccessoires zijn vervaardigd van roestvrij staal 304 materiaal dat van hoge sterkte is en bestand is tegen corrosie, stof en chemicaliƫn. De montagebeugel is een van de accessoires voor veiligheidsdouches en oogwasstations dat het licht in gewicht is en gemakkelijk kan worden verplaatst en vervoerd, wat de transportkosten aanzienlijk kan verminderen.

Productdetails

Omschrijving

-De veiligheidsdouche- en oogspoelstationaccessoires zijn vervaardigd van roestvrij staal 304 materiaal dat van hoge sterkte is met de weerstand tegen corrosie, stof en chemicaliƫn.

- Sterk frame, het is stevig genoeg om de stabiele werking te ondersteunen met mooie resultaten.

-Het is duurzaam met een lange levensduur zodat het steeds opnieuw kan worden gebruikt.

- De montagebeugel is een van de accessoires voor veiligheidsdouches en oogwasstations dat hij licht in gewicht is en gemakkelijk kan worden verplaatst en gedragen, wat de transportkosten aanzienlijk kan verminderen.

-Vervaardigd met strikte normen, heeft het een glad oppervlak zonder bramen dat het comfortabel en zacht aanvoelt, zodat het u geen kwaad zal doen.

-Gebruikersvriendelijk, het is ergonomisch met eenvoudige bediening. Het is ook kostenbesparend, wat geschikt is voor het laboratorium.

Specificatie

Item

Moder

Materiaal

Specificatie
Lxbxh / mm

Gewicht

Montagebeugel

WG0001

304 roestvrij staal

172x87x60

0.3kg

Hot Tags: veiligheidsdouche- en oogspoelstationaccessoires, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like