45 gallon geel brandbaar kastje

Het unieke dubbellaagse staalontwerp en de explosieveilige kenmerken van 45 gallon geel brandbare kast zorgen voor de veiligheid van uw opslag. De bodem van de opbergkast met enkele of dubbele loop is uitgerust met een roterende rol, wat handig is voor de bediener om de olietrommel in of uit te duwen.

Productdetails

45 gallon geel brandbaar kastje

Het unieke dubbellaagse staalontwerp en de explosieveilige kenmerken van 45 gallon geel brandbare kast zorgen voor de veiligheid van uw opslag. De bodem van de opbergkast met enkele of dubbele loop is uitgerust met een roterende rol, wat handig is voor de bediener om de olietrommel in of uit te duwen. De binnenkant van de kast is uitgerust met een verstelbare laag om het opbergen van gereedschap of oliepompen en andere items te vergemakkelijken om het gebruik van de ruimte te verbeteren.


Kenmerken

- De vergrendeling van de driepunts roestvrij stalen deurvergrendeling kan automatisch fouten voorkomen; het is bestand tegen hoge temperaturen en zware omstandigheden en kan lange tijd probleemloos worden gebruikt.

- Deur met zelfborgende grendel met doorlopend scharnier voor soepel openen en sluiten. (optioneel wachtwoordvergrendeling)

- Afgeronde kastdeuren voorkomen onopzettelijk krassen

-De veiligheidskast is ontworpen met een 5 cm oliecarter voor lekkende vloeistof om de opslagruimte schoon te houden

-Ventilatieopeningen aan beide zijden van de kast voor aansluiting op het ventilatiesysteem

- De beugel leidt de lekkage naar het oliecarter om de inventaris te beschermen en het vloeistoflek in de kast te vergrendelen; de massieve gegalvaniseerde stalen beugel kan worden aangepast om de toepasbaarheid te vergroten

-De gelaste beugel is vergrendeld met de plank om zo stabiel te zijn dat hij niet trilt; het valt niet mee om als een dunne en lichtgewicht steunarm af te vallen en kan 5 cm op en neer worden aangepast.

- Zowel lood als poedercoatings worden binnen en buiten gebruikt om een hoogglanzend uiterlijk te behouden en zijn bestand tegen chemicaliƫn, roest en corrosie.

Safety Storage Cabinets Manufactures

Veiligheidskast heeft belangrijke functies

45 Gallon Yellow Flammable Cabinet worden over het algemeen gebruikt om ontvlambare vloeistoffen op te slaan;

Ontvlambare items: alcohol, lijm, benzine, kerosine, ruwe olie, ethanol, benzeen, zwavel, nitrocellulose, Tianna-water, wisserwater, etc.Hot Tags: 45 gallon geel brandbare kast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like