Brandbare vloeibare kabinet

SYSBEL ontvlambare vloeibare opslag kast voor de opslag van brandbare vloeistoffen (lage andmedian flash punt liquid1, vlampunt < 37.8℃),="" verminderen="" het="" risico="" van="" brand,="" om="" de="" veiligheid="" van="" mensenlevens="" en="">

Productdetails

SYSBEL ontvlambare vloeibare opslag kast voor de opslag van brandbare vloeistoffen (lage andmedian flash punt liquid1, vlampunt < 37.8℃),="" verminderen="" het="" risico="" van="" brand,="" om="" de="" veiligheid="" van="" mensenlevens="" en="">


SYSBEL werd opgericht in 2009, als een professionele fabrikant en leverancier van ontvlambare vloeibare opslag kabinet, we gewijd aan milieu bescherming & medewerker veiligheid en de gezondheid. Met een productie fabriek van 5000㎡ en meer dan 120 werken staffs, SYSBEL® team aan onderzoek naar en de productie van's werelds grootste ontvlambare vloeibare veiligheid kabinet gecommitteerd zijn, SYSBEL hebben ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de industrie voor decennia, momenteel in China en over de hele wereld bestaat SYSBEL geautoriseerde distributeurs en partners. Het wordt wijd gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen en laboratoria in de universiteiten. De toepassing industrie omvatten olie, Gas, stroom, chemicaliën, brandbestrijding, Automobile, laboratoria, elektronica, magazijn, telecommunicatie, Marine, cosmetica en voedsel, enz.


flammable liquid cabinet suppliers

De brandbare vloeibare opslag kabinet geleverd door SYSBEL FM & CE certificering heeft verworven en is in strikte overeenstemming met FM-goedkeuring standaard voor bewaarruimten (ontvlambare en brandbare vloeistoffen) klassegetal 6050, OSHA 29 CER 1910.106 van Amerikaanse Occupational Safety and Health Administration, NFPA CODE30 van de Amerikaanse National Fire Protection Association en gevaarlijke chemische stoffen controle Ordinance van State Bureau voor toezicht op de veilige productie en administratie.SYSBEL levert hoogwaardige ontvlambare vloeibare opbergkast:

1.-muurconstructie met 38mm isolerende luchtruim voor brandweerstand.

2. meer dan 1,2 mm dik, volledig gelaste, houdt bouw squareness voor een langere levensduur, het aanbieden van betere bescherming in een brand.

87.5px lekken strakke sump onderin kabinet maximaal vangsten incidentele druppelt.

4. deur kan volledig openen tot 180°, gemakkelijk te bedienen, drie-punt naamplaten met een handmatige vergrendeling voor een betere beveiliging.

5. gestandaardiseerde waarschuwingsetiket is zeer zichtbaar en corrosiewerende.

6. unieke spill-catcher planken vangen incidentele DRIP's en pas op 150px centers.

7.Durable & chemisch bestendig, Loodvrij poederlaag binnen en buiten

kabinet, verminderen van de effecten van corrosie en vochtigheid.

8.2inches openingen met integraal vlam afleiders aan beide kanten van iedere kast.

9. In termen van OSHA is op zijpaneel buiten, er ingebouwde aarding statische connector voor gemakkelijk aarding.


Opgericht in 1998, SYSBEL is ontvlambare vloeibare kabinet fabrikant en handelaar gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van ontvlambare vloeibare opslag kabinet. Wij zijn gevestigd in shanghai, met handige transport toegang. Al onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en worden zeer gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld.

Als u geïnteresseerd in een van onze cabinet.or ontvlambare vloeibare veiligheid bent wil een aangepaste volgorde te bespreken, neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar de vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe klanten over de hele wereld in de nabije toekomst.

Hot Tags: brandbare vloeibare kabinet met leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like