Opbergkast voor brandbare vloeistoffen

De brandkast voor ontvlambare vloeistof wordt geconstrueerd door tweelaags staalplaat van 1,0 mm door puntlassen. De twee lagen worden van elkaar gescheiden door een vuurbestendige isolerende laag van 38 mm. Het binnen- en buitenoppervlak is met epoxyhars verf gecoat.

Productdetails

De brandkast voor ontvlambare vloeistof wordt geconstrueerd door tweelaags staalplaat van 1,0 mm door puntlassen. De twee lagen worden van elkaar gescheiden door een vuurbestendige isolerende laag van 38 mm. Het binnen- en buitenoppervlak is met epoxyhars verf gecoat. Er zijn brandwerende ventilatieapparaten aan de linker- en rechterkant. Het maakt gebruik van systex driepuntshefboomvergrendeling en kastbodemhangslot om het veiligheidsbeheer te verbeteren. De 5 cm hoge, lekvrije tank voorkomt dat de toevallige vloeistofstroom naar buiten komt. Het unieke morsbestendige laminaat kan vrij worden aangepast tussen elke 6 cm.


Verschillende groottes van brandwerende kasten bieden veilige opslag voor uw ontvlambare vloeistoffen en chemicaliƫn. Kleine brandwerende kasten zorgen voor veilige opslag van uw ontvlambare vloeistoffen en chemicaliƫn, zelfs in kleine ruimtes.

flammable liquid cabinet suppliersHot Tags: brandbare vloeistof opslagkast, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk