Dieselveiligheidsblik

Dieselveiligheidsblikken brengen vloeistoffen door een verbindingsdraad of aardingsleiding voor veilig gebruik en controle (verbindingsdraad of aardkabel is optioneel.

Productdetails

Dieselveiligheidsblikken brengen vloeistoffen door een verbindingsdraad of aardingsleiding voor veilig gebruik en controle (verbindingsdraad of aardkabel is optioneel.

De bovenkant van de Diesel Safety Can is voorzien van een versterkt achterasontwerp en een speciaal geribbeld ontwerp in de basis, wat helpt om de balans van de innerlijke kracht te behouden wanneer de veiligheidsblik vloeistoffen bevat.

Het vlamvertragende mesh kan effectief warmte elimineren om flashover te voorkomen.

Met automatisch sluitdeksel, wanneer u de openingsklem gebruikt, kan deze gemakkelijk worden geopend.

Dieselveiligheidsblik is gemakkelijk mee te nemen met het handvat om lekkage te voorkomen. Het kan veilig worden opgeslagen in de brandbare kast.

360 截图 16320219194132.jpg


1.jpgOmschrijving

Verbeter de efficiëntie met gebruiksvriendelijke functies om het gieten en vullen te verbeteren

Vrijwel elke bedrijfslocatie en zelfs huiseigenaren hebben de gelegenheid om ontvlambare of brandbare vloeistoffen te gebruiken. Benzine, chemicaliën, oplosmiddelen en een verscheidenheid aan andere gevaarlijke vloeistoffen worden in verschillende hoeveelheden en locaties aangetroffen.

Terwijl deze vloeistoffen relatief vaak voorkomen, is het belangrijk om de gevaren te begrijpen die ze bieden en de speciale procedures voor opslag en behandeling die nodig zijn om veilig gebruik te garanderen.

Het beoordelen van het Material Safety Data Sheet (MSDS) helpt bij het bepalen van vloeistofkenmerken en aanbevolen veiligheidspraktijken.

Ongevallen en brandrisico's kunnen worden geminimaliseerd door gebruik te maken van de juiste veiligheidsuitrusting.

NFPA is specifiek voor wat er van een veiligheidsblik wordt verlangd om het naar verwachting te laten presteren onder brandomstandigheden. Het basisdoel van een veiligheidsblik is de regeling van ontvlambare dampen, terwijl het een handig middel is om maximaal vijf liter ontvlambare vloeistof te vervoeren, af te geven en op te slaan.
Hot Tags: diesel veiligheid kan, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like