Drum Spill Containment

Met het wetenschappelijke ontwerp, is het uitgerust met het dikke zijframe en anti-slip grille zal, wat handig is om te gebruiken met een comfortabele gebruikservaring. En het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor de levensduur wordt verlengd. Het is praktisch dat het kan helpen om de schone werkomgeving te waarborgen en de materialen volledig te gebruiken, wat kan bijdragen aan een efficiëntere werking. Het is een kosteneffectieve oplossing voor de chemische industrie.

Productdetails

Omschrijving

-De vatopvang is de professionele uitrusting die wordt gebruikt om het morsen van de trommel te voorkomen, die mensen, de producten en de omgeving kan beschermen, waardoor de kosten worden verlaagd.

-Met het wetenschappelijke ontwerp, is het uitgerust met het dikke zijframe en anti-slip grille zal, wat handig is om te gebruiken met een comfortabele gebruikservaring. En het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor de levensduur wordt verlengd.

- Met het hoogwaardige polyethyleen materiaal is het bestand tegen chemicaliën, corrosie en uv, waardoor het bestand is tegen een langere levensduur, zodat het steeds opnieuw kan worden gebruikt.

- Het is praktisch dat het kan helpen om de schone werkomgeving te waarborgen en de materialen volledig te gebruiken, wat kan bijdragen aan een efficiëntere werking. Het is een kosteneffectieve oplossing voor de chemische industrie.

-De vatopvang van de trommel is gemaakt van premium kwaliteit met de strikte normen dat het in staat is om te voldoen aan de rewuirements en EPA.

Parameter

200 liter vat

Spill Capacity
(Gal)

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

Heftruck

Geel model

2

32/120

2000

30x130x66

Beide kanten

SPP102

4

68/260

3000

30x130x128

Vier kanten

SPP104

2

58/220

2000

45x131x67

2 kanten

SPP102H

Details:

fabrikanten van spill containments


Toepassing:

Spill Control-fabrikanten
Spill Control leveranciers
morspreventie leveranciers
Hot Tags: vatspat containment, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk