Mobiele Hazmat Spill Kit

Mobiele Hazmat Spill Kit componeert met een beweegbare kabinet te realiseren van gemakkelijk-overdracht van sorbents naar het werkgebied. De kits componenten bevatten voornamelijk absorberend pads, absorberende sokken en absorberende kussens.

Productdetails

Mobiele Hazmat Spill Kit

Mobiele Hazmat Spill Kit componeert met een beweegbare kabinet te realiseren van gemakkelijk-overdracht van sorbents naar het werkgebied. De kits componenten bevatten voornamelijk absorberend pads, absorberende sokken en absorberende kussens. Deze spill kits zijn geschikt voor gebruik in de middelste morsen ongeval. U helpen om tijd en kosten besparen en verminderen kans op secundaire verontreinigingen in inkuiping.

图片4.pngMobiele hazmat spill kits in overeenstemming zijn met (EPA) EPA 40 CFR 264.175 & SPCC normen (NPDES)

met de parameter

Model

Bevat

Capacity(Gal/L):45 morsen / 170

SKIT002G

① 240L Wheelie Bin

② 125 absorberend Pads (40x50cm)

③ 12 absorberende sokken (D76mmx1.2 m)

④ 5 absorberend kussens (45x45x5cm)

⑤ 5 grote Hazmat verwijdering tassen en banden

⑥ 1 goggle

⑦ 1 paar handschoenen

⑧-Gebruikershandleiding

Capacity(Gal/L):45 morsen / 170

SKIT002Y

Capacity(Gal/L):45 morsen / 170

SKIT002W

WAARSCHUWINGEN

Voor de veiligheid van het gebruik, worden de sorbents voorgesteld om te gebruiken in kleine steekproeven testen vóór een definitief model-selectie.

OPSLAG

Opslaan in droge gebied of PPE bewaarruimten en blijf uit de buurt van vervuilde en vochtige gebieden.


WANNEER DE LEKKAGE OF ONGEVAL GEBEURT – VOLGT REAGEREN ALS

● het risico inschatten

Beoordeling van de lekkage of het risico van ongevallen, en geef aan welk materiaal morsen op voorhand. Indien mogelijk, het karakter van chemische stoffen (brandbaarheid, explosiviteit, reactiviteit of toxiciteit) zorgen voor professionele behandelingen, volgens spier-en skeletaandoeningen. Kies geschikte spill kits voor uw operatie.

● Selecteer persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Kies juiste PPE aan veilig antwoord op gevaren in ongevallen of de lekkage, met inbegrip van beschermende kleding, gasmasker, beschermende handschoenen, bril of bril, enz. Als het materiaal onbekend is, neem aan dat het ergste.

● de verspreiding en stoppen met het lek

Goede middelen om te stoppen met de bron van het gemorste materiaal tegen de dezelfde tijd gebruiken.

● Blokkeren of bevatten de lekkage/afval & opruimingen

Gebruik de SYSBEL SPILL Kits sorbents: Neem snel absorberende sokken te leiden en het gemorste materiaal te stoppen voordat het heeft een kans om te verspreiden; schoonmaken van de ingeperkte lekkage met absorberend pads en kussens per maatregel van het volume van de lekkage. Voor de behandeling van giftige stoffen, is het belangrijk dat u juiste blikken om te beseffen van isolatie.

● nabehandeling en overdracht

De verontreinigde sorbents moeten worden verzegeld in biohazard verwijdering zakken. Als noodzakelijk, label en het label van de zakken voor de afvalstoffen door wetten. De zakken, giftige of gevaarlijke materiaal containers kunnen alleen worden overgedragen totdat zij zijn verzegeld in de oververpakking berging drums, voor later professionele behandelingen.

● Decontaminatie

Ontsmetten van de site, het personeel en de voorzieningen in behandeling, voor het vermijden van secundaire verontreinigingen. SYSBEL oververpakking berging drums kunnen worden hergebruikt na reiniging.

Gelieve te gaan de patronen en de hoeveelheid sorbents (absorberend pads, absorberende sokken of absorberend kussens) in Bondgenootschap aan uw actieplan. Naslagwerk voor chemische management en antwoord noodoplossingen: noodhulp handleiding voor chemische gevaren en risico's.


Hot Tags: mobiele hazmat spill kit met leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk