Accessoires voor secundaire insluiting

De secundaire containmentaccessoires zijn speciaal ontworpen om mensen, eigendommen en het milieu te beschermen tegen blootstelling aan toxische lozingen, die een belangrijk hulpmiddel zijn voor industriële, commerciële en militaire toepassingen. Het aannemen van de premium materialen, het heeft een hoge sterkte en slijtvastheid dat het beschikbaar is om ervoor te zorgen dat de stabiele werking met uitstekende prestaties. En het is draaglijk dat het vele malen kan worden gebruikt, waardoor het langer meegaat.

Productdetails

Omschrijving

-De secundaire containmentaccessoires zijn speciaal ontworpen om mensen, eigendommen en het milieu te beschermen tegen blootstelling aan giftige lozingen, die een belangrijk hulpmiddel zijn voor industriële, commerciële en militaire toepassingen.

- Goedkeuring van de premium materialen, het heeft een hoge sterkte en slijtvastheid dat het beschikbaar is om ervoor te zorgen dat de stabiele werking met uitstekende prestaties. En het is draaglijk dat het vele malen kan worden gebruikt, waardoor het langer meegaat.

-Het is gemakkelijk te gebruiken vanwege zijn scinetific en ergonomisch ontwerp. Het is draagbaar wat handig is om te verplaatsen en dragen, waardoor de transportkosten dalen. Bovendien is het exo-vriendelijk, veilig, gezond en geurloos, dat het geen vervuilende stoffen produceert die het milieu kunnen beschermen.

- Effectief, het wordt veel gebruikt in de industrie, met name in de chemische industrie.

-Met de internationale certificeringen CE, EPA en SPC zijn de secundaire containmentaccessoires van gegarandeerde kwaliteit, eenvoudige bediening en uitstekende prestaties.

Specificatie

productnaam

Geschikt voor

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

GW (Kon.)

Geel model

Poly Spill Ramp

Mors Pallet

454

30x120x80

22

SPP001

Poly Loading Ramp voor decks

Morsen

454

15x120x80

11

SPP012

2

42/161

1300/590

69

NEE

SPM222

Hot Tags: secundaire containmentaccessoires, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like