Secundaire containmentpallets

Met het wetenschappelijke ontwerp hebben de secundaire containmentpallets een sterke structuur die de zware opslagcontainers en machines zoals olievaten en chemische vaten binnen het laadgewicht kan dragen. Het is praktisch dat het niet alleen de grond droog kan houden en ongelukken met uitglijden en vallen voorkomen, maar ook de omgeving schoon kan houden door ordelijke opslag en lekkagepreventie en controle van olievaten, chemische vaten.

Productdetails

Omschrijving

1. Met het wetenschappelijke ontwerp, hebben de secundaire insluitingspallets een sterke structuur die de zware opslagcontainers en machines zoals olievaten en chemische vaten binnen zijn ladingsgewicht kan dragen.

2. Goedkeurend polyethyleenmateriaal, het is uv en bestand tegen de meeste chemische producten met de weerstand tegen slijtage en corrosie, die zijn levensduur uitbreiden.

3. Ontworpen met het antislipgrille, zal het niet breken wanneer volledig geladen, en het traliewerk kan worden gedemonteerd, wat geschikt is om de lekkende vloeistof snel te behandelen.

4. Het is praktisch dat het niet alleen de grond droog kan houden en ongelukken met uitglijden en vallen voorkomen, maar ook de omgeving schoon kan houden door ordelijke opslag en lekkagepreventie en controle van olievaten, chemische vaten.

5. Met de strikte normen en de verfijnde vakmanschap, het wetenschappelijke ontwerp, zijn de secundaire containmentpallets beschikbaar om EPA en Ce te ontmoeten, die premiekwaliteit en gemakkelijke verrichting hebben.

200 liter vat

Spill Capacity
(Gal)

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

Heftruck

Geel model

2

32/120

2000

30x130x66

Beide kanten

SPP102

4

68/260

3000

30x130x128

Vier kanten

SPP104

2

58/220

2000

45x131x67

2 kanten

SPP102H

Details:

fabrikanten van spill containments


Toepassing:

Spill Control-fabrikanten
Spill Control leveranciers
morspreventie leveranciers
Hot Tags: secundaire containmentpallets, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk