Spill Containers-accessoires

De accessoires voor morscontainers zijn hoofdzakelijk ontworpen om morsingen te voorkomen die kunnen optreden als gevolg van routinematige installatie, onderhoud of vulprocedures. Het is milieuvriendelijk dat het een soort groene producten is. Veilig, niet-toxisch en geurloos, het bevat geen schadelijke stoffen die het geen schade toebrengt aan het menselijk lichaam, dat in staat is om de natuur te beschermen.

Productdetails

Omschrijving

-De accessoires voor morscontainers zijn voornamelijk ontworpen om morsingen te voorkomen die kunnen optreden als gevolg van routinematige installatie, onderhoud of vulprocedures.

-Gemaakt van hoogwaardige materialen, het is van hoge sterkte om de stabiele werking te ondersteunen met prachtige prestaties. En het is duurzaam met een lange levensduur dat het steeds opnieuw kan worden gebruikt, wat behoorlijk kosteneffectief is.

- Met het ergonomische en wetenschappelijke principe is het gemakkelijk om te gebruiken voor eenvoudige installatie. En het is gebruiksvriendelijk, wat kan bijdragen om het verspillen van materialen te verminderen en geld te besparen.

-Het is milieuvriendelijk dat het een soort groene producten zijn. Veilig, niet-toxisch en geurloos, het bevat geen schadelijke stoffen die het geen schade toebrengt aan het menselijk lichaam, dat in staat is om de natuur te beschermen.

-Geproduceerd met strenge normen en hoge kwaliteitscontrole, zijn de accessoires voor morscontainers van gegarandeerde kwaliteit die in staat zijn om aan de internationale vereisten te voldoen. Het is praktisch dat het op grote schaal wordt toegepast op de chemische industrie.

Specificatie

productnaam

Geschikt voor

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

GW (Kon.)

Geel model

Poly Spill Ramp

Mors Pallet

454

30x120x80

22

SPP001

Poly Loading Ramp voor decks

Morsen

454

15x120x80

11

SPP012

2

42/161

1300/590

69

NEE

SPM222

Hot Tags: morsbakken accessoires, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like