Spatie-insluitingskits

De morsingsets zijn professioneel ontworpen en kunnen olie, water, koelvloeistoffen, oplosmiddelen en andere vloeistoffen op waterbasis overal thuis of op het werk absorberen. Ontworpen met de op zichzelf staande absorberende producten, is het handig om te gebruiken dat u de geschikte volgens de situatie kunt kiezen, die kan bijdragen aan tijdwinst door een snelle reactie.

Productdetails

Parameter

Specificatie

Model

bevat

Spill Capacity (Gal / L): 80/302


SYK952

① Een bergingsvat van 95 gallon oververpakking

② 125 absorberende pads (40x50cm)

③ 24 absorberende sokken

④ 15 absorberende kussens (45x45x5cm)

⑤ 10 zakken en banden van Big Hazmat voor afvalverwerking

⑥ 1 paar handschoenen

SYK951

SYK950

Spill Capacity (Gal / L): 21.5 / 81


SYK200

① Een opbergtrommel van 20 gallon

② 25 absorberende pads (40x50cm)

③ 6 absorberende sokken

④ 5 absorberende kussens (45x45x5cm)

⑤ 3 Medium Hazmat-wegruimingstassen en -dassen

⑥ 1 bril

⑦ 1 paar handschoenen

SYK201

SYK202

Kenmerken

-De lekbakken zijn professioneel ontworpen en kunnen olie, water, koelvloeistoffen, oplosmiddelen en andere vloeistoffen op waterbasis overal thuis of op het werk opnemen.

-Ontworpen met de op zichzelf staande absorberende producten, is het handig om te gebruiken dat u de geschikte volgens de situatie kunt kiezen, die kan bijdragen om tijd te besparen met een snelle reactie.

- Met het wetenschappelijke en ergonomische ontwerp, is het handig om te gebruiken met een eenvoudige bediening, die beschikbaar is om de comfortabele gebruikservaring te bieden.

-Het is kosteneffectief met de betaalbare prijs die bijna iedereen kan kopen. Het is praktisch dat het op grote schaal wordt gebruikt in de chemische industrie om de secundaire verontreinigingen te vermijden tijdens het ongeluk met de lekkage.

-De spill containment kits zijn vervaardigd door ons bedrijf, dat is een professionele leverancier met de certificering van EPA, die van superieure kwaliteit en uitstekende prestaties zijn.

Hot Tags: lekbakken, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk