Morscontainerpallet

De morsopvang-pallet is speciaal ontworpen om schadelijke materialen op te slaan om onnodig verlies te voorkomen. Met het wetenschappelijke ontwerp is het handig om te gebruiken met een eenvoudige bediening. Met het afneembare platte rooster voor eenvoudig schoonmaken, laden en lossen, is het handig in gebruik, waardoor de gebruikservaring aanzienlijk wordt verbeterd. En het is duurzaam met een verlengde levensduur die het kan gebruiken voor een langdurige opslag.

Productdetails

Omschrijving

-De lekbak is speciaal ontworpen om schadelijke materialen op te slaan om onnodig verlies te voorkomen. Met het wetenschappelijke ontwerp is het handig om te gebruiken met een eenvoudige bediening.

- Uitgerust met de aftappluggen, is het in staat om de gelekte vloeistof af te tappen bij lekken tot een bepaald volume, terwijl het grootste deel van de gelekte vloeistof direct kan worden hergebruikt.

-Met het afneembare platte rooster voor eenvoudig schoonmaken, laden en lossen, is het handig in gebruik, waardoor de gebruikservaring aanzienlijk wordt verbeterd. En het is duurzaam met een verlengde levensduur die het kan gebruiken voor een langdurige opslag.

-Door de weerstand tegen chemicaliƫn en corrosie met de hoogwaardige materialen, is het geschikt voor een breed scala aan toepassingen voor het hanteren van chemicaliƫn. Het is beschikbaar om te beschermen tegen onopzettelijke afvoer tijdens transport.

- De morsingspecifieke pallet voldoet aan (EPA) EPA 40 CFR 264.175 & SPCC-normen (NPDES) en produceert hoogwaardige kwaliteitscontroles om te zorgen voor een superieure kwaliteit om gestaag, consistent en uitstekend te kunnen werken.

Specificatie

200 liter vat

Spill Capacity
(Gal)

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(HxLxW / cm)

Heftruck

Geel model

2

21/80

1500

15x130x66

Niet beschikbaar

SPP101

4

40/150

2500

15x130x128

Niet beschikbaar

SPP103

1

11/42

600

15x65.8x65.8

Niet beschikbaar

SPP401

Hot Tags: morsopvang pallet, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk