Spill Control-pallet

De spill control pallet is de professionele apparatuur die veel wordt gebruikt in de chemische industrie, waardoor het werk gemakkelijk wordt en het lekken van schadelijke materialen wordt verminderd. Het kan mensen, de omgeving enorm beschermen zonder schade aan te richten. Het is gemaakt van polyethyleen materialen, het heeft een hoge sterkte en een sterke structuur die anti-UV, anti-corrosie en bestand tegen de meeste chemicaliƫn, die draaglijk is met een langere levensduur.

Productdetails

Omschrijving

-De spill control pallet is de professionele apparatuur die veel wordt gebruikt in de chemische industrie, waardoor het werk gemakkelijk wordt en het lekken van schadelijke materialen wordt verminderd. Het kan mensen, de omgeving enorm beschermen zonder schade aan te richten.

-Het is gemaakt van polyethyleen materialen, dat het een hoge sterkte en sterke structuur heeft die anti-UV is, anti-corrosie en bestand is tegen de meeste chemicaliƫn, wat draaglijk is met een langere levensduur.

-In overeenstemming met het wetenschappelijke ontwerp, is het gemaakt met het anti-slip grille dat het niet zal schuiven, wat handig is om te installeren en te demonteren. Het is vrij gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor de levensduur wordt verlengd.

- Gemakkelijk te hanteren met de vorkheftruck dankzij het ergonomische ontwerp, het is beschikbaar om de comfortabele gebruikservaring te bieden, wat vrij kosteneffectief is.

- De morsbesturingspallet kan voldoen aan de EPA, omdat deze door ons bedrijf met de hoogste normen is vervaardigd met het beste vakmanschap, met de gegarandeerde kwaliteit met eenvoudige bediening en uitstekende prestaties met mooie resultaten.

Parameter

200 liter vat

Spill Capacity
(Gal)

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

Heftruck

Geel model

2

32/120

2000

30x130x66

Beide kanten

SPP102

4

68/260

3000

30x130x128

Vier kanten

SPP104

2

58/220

2000

45x131x67

2 kanten

SPP102H


Spill Control-fabrikanten
Spill Control leveranciers
morspreventie leveranciers
Hot Tags: spill control pallet, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like