Spill Control Oplossingen Accessoires

De toebehoren voor morsbesturingoplossingen zijn ontworpen met een groot draagvermogen van 454 kg, die een belangrijke rol spelen bij het transporteren, behandelen, opslaan en verwijderen van gevaarlijke materialen. Het wordt veel gebruikt voor de chemische industrie. In overeenstemming met het wetenschappelijke en ergonomische ontwerp, is het vrij gemakkelijk om te gebruiken met eenvoudige bediening en eenvoudige opslag. En het is zo praktisch dat het wordt gebruikt om het morsen van schadelijke materialen te voorkomen en mensen en omgeving tegen schade te beschermen.

Productdetails

Omschrijving

-De accessoires voor morsbesturingoplossingen zijn ontworpen met een groot draagvermogen van 454 kg, die een belangrijke rol spelen bij het transporteren, behandelen, opslaan en verwijderen van gevaarlijke materialen. Het wordt veel gebruikt voor de chemische industrie.

-Het is gemaakt van premium materialen dat het in staat is om een sterke constructie te hebben met een hoge scheurweerstand. En het is duurzaam dat het bestand is tegen corrosie en chemicaliƫn, wat de levensduur aanzienlijk verlengt.

-In overeenstemming met de wetenschappelijke en ergonomische ontwerp, het is heel handig om te gebruiken met een eenvoudige bediening en eenvoudige opslag. En het is zo praktisch dat het wordt gebruikt om het morsen van schadelijke materialen te voorkomen en mensen en omgeving tegen schade te beschermen.

-Eenvoudige stijl, elegante uiterlijk evenals de prachtige prestaties, het is kosteneffectief, die populair is onder de markt.

- De accessoires voor morsbesturingoplossingen worden geproduceerd van superieure kwaliteit door ons bedrijf, dat een professionele fabrikant in China is met de certificeringen van CE, EPA en SPC.

Specificatie

productnaam

Geschikt voor

Gewicht laden (Kgs.)

Dimensie
(H x L x W / cm)

GW (Kon.)

Geel model

Poly Spill Ramp

Mors Pallet

454

30x120x80

22

SPP001

Poly Loading Ramp voor decks

Morsen

454

15x120x80

11

SPP012

2

42/161

1300/590

69

NEE

SPM222

Hot Tags: morsbesturing oplossingen accessoires, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk