Mors Pallet Voor Afval Chemische Vloeistof Of Olieramp

De Anti-Leak Tray van SYSBEL voldoet aan EPA 40 CFR 264.175 en de SPCC-praktijkcode voor lekkagecontrole bij het gebruik en beheer van de Environmental Protection Act van de Environmental Protection Agency (EPA) in de Verenigde Staten en de National Discharge Elimination System (NPDES)

Productdetails

Beschrijving

SYSBEL morspallet is in wezen een plastic bakje dat lekkages regelt en lek heeft. Heftruck trog opgezet om te kunnen opslaan, transporteren, omlooptrommels, chemische vaten, alle lekken zullen in de Sheng afvoer stromen, zullen niet naar de grond stromen. Sheng Sheng-trays hebben hun eigen ondersteunende helling, waardoor het hanteren van containers voor chemische opslag eenvoudiger, sneller en gemakkelijker wordt. Uitneembare verwijderbare grille met hoge sterkte voor eenvoudig verwijderen en vervangen, afvoeropeningen voor het aftappen van de vloeistof in de lektank voor eenvoudig herstel van de meeste vloeistoffen.


voordelen

Voordelen 1 - duurzaam

Lekvrije trays gaan ongeveer 10 keer langer mee dan houten trays. Sisibel anti-lekbak gemaakt van polyethyleen materiaal, anti-UV, anti-roest anti-corrosie, bestand tegen de meeste chemicaliën.

Voordeel 2 - Betrouwbare structuur

De betrouwbaarheid van de anti-lekbakstructuur vermindert de schade en het verbruik van de lade aanzienlijk en vermindert de materiële schade aan de lade als gevolg van beschadiging van de lade. Het dikke zijframe en de middelste draagstructuur worden gebruikt en zijn duurzaam.

Voordeel 3 - gemakkelijk te reinigen, hygiënisch

Lekvrije lade is zeer eenvoudig schoon te maken, schoon en hygiënisch.

Voordeel 4 - brede toepasbaarheid

Beide geschikt om elkaar in het magazijn te stapelen, maar ook geschikt voor gebruik op alle soorten planken; geschikt voor alle soorten vrachtwagentransport, gemak van laden en lossen van materiaal, unitair transport. Stapelbaar ontwerp bespaart ruimte en transportkosten

Voordeel 5 - kan worden aangepast

Anti-kwel trays zullen steeds populairder worden in gespecialiseerde markten zoals voedsel, drank, farmaceutische industrie, chemische industrie, universiteitslaboratoria, enz. En volgens de vereisten van verschillende fabrieken, zal Shengli Tray de kleur, grootte en merk aanpassen, Plus het bijbehorende bedrijfslogo en logo.

Voordeel 6 - lichtgewicht

Afvalbak van polyethyleen dan dezelfde afmeting van stalen bak lichtgewicht, waardoor het gewicht en de transportkosten worden verminderd.

Voordeel 7 - lagere verzekeringskosten

Aangezien de polyethyleen Sheng-afvoerschaal is gemaakt van polyethyleen materiaal, anti-UV, anti-roest anti-corrosie, bestand tegen de meeste chemicaliën. De schadevorderingen van werknemers zijn dienovereenkomstig verlaagd, waardoor de verzekeringskosten zijn gedaald.

Voordeel 8 - recycling

Lekvrije laden die worden gebruikt, kunnen worden verkocht tegen 30% van hun oorspronkelijke waarde, omdat ze kunnen worden terugverkocht aan fabrikanten of andere entiteiten voor hergebruik. Omdat ze volledig kunnen worden gerecycled en opnieuw kunnen worden gebruikt, zijn de kosten van afval en verwijdering aanzienlijk lager.

Voordeel 9 - om het milieu te beschermen en het bos te beschermen

Het gebruik van een lekvrije lade kan duizenden mu bosverlies per jaar voorkomen.

SPP102H-(40)1500.jpg

morspallet


SPP104(3).jpg

preventie en beheersing van chemische morsingen


SPP104(4).jpg

poly spill pallet


detalis

1-1FH0131215246.jpg

2-drum en 4-drum morspallet hebben vorkliftgaten voor gemakkelijke bediening van de vorkheftruck om de efficiëntie te verbeteren


1-1FH0131241137.jpg

Hydraulische dragende voertuigen kunnen ook worden gebruikt om pallets te verplaatsen, wat handiger is


1-1FH0131343D0.jpg

Zeshoekige aftapplug vergemakkelijkt de afvoer


Applitions

1-1FH0131F3425.jpg

SYSBEL-overlooppallet gebruikt in een magazijn


1-1FH0131GI13.jpg

SYSBEL-overlooppallet gebruikt in een magazijn


1-1FH0131I2336.jpg

SYSBEL-overlooppallet gebruikt in een magazijn

Met de toenemende milieudruk hebben de strenge fumigatie en inspectie- en quarantainevereisten van geïmporteerde houten verpakkingsproducten (inclusief houten pallets) uit Europa, de Verenigde Staten, Japan en andere landen een enorme impact gehad op de vraag naar houten pallets. In plaats daarvan zijn chemisch resistente trays een wereldwijde trend geworden. De Anti-Leak Tray van SYSBEL voldoet aan EPA 40 CFR 264.175 en de SPCC-praktijkcode voor lekkagecontrole bij het gebruik en beheer van de Environmental Protection Act van de Environmental Protection Agency (EPA) in de Verenigde Staten en de National Discharge Elimination System (NPDES)


Hot Tags: morspallet voor afvalchemische vloeistof of olieramp, fabrikanten, leveranciers, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like