SYSBEL Poly Spill Pallets

SYSBEL Poly Spill Pallets helpen u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om mogelijke vloeistofspatten, morsen of verontreiniging van gemorste vloeistoffen effectief te voorkomen en te beheersen.

Productdetails

Mors- en lekrisico's zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar op de werkplek.SYSBEL Poly Spill Pallets helpen u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om mogelijke vloeistofspatten, morsen of verontreiniging van gemorste vloeistoffen effectief te voorkomen en te beheersen. We bieden ook meer producten voor spoedbehandeling, om problemen tijdig op te lossen en om gemakkelijk met ongelukken om te gaan.


SYSBEL Poly Spill Pallets

De poly spill pallet is eigenlijk een morsbestendige kunststof pallet met carter en vorkheftruckgroef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische vaten. Alle vloeistof die eruit lekt, zal eerder in de opvangbak dan op de grond terechtkomen. Met de steunhelling kunnen chemische vaten gemakkelijk en snel worden behandeld. Het krachtige mobiele en afneembare rooster is eenvoudig te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Vloeistof in de opvangbak kan via de lekgaten worden afgevoerd en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.Detailstoepassingen
SYSBEL Poly Spill Pallets worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriƫle productie, het laboratorium, de voedingsmiddelenindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen.

Naam van het bedrijf:

Een hardware verwerkende onderneming in Wuxi

Subindustrie:

machinary

Verkoopproducten en hoeveelheden:

Lekbak van vier vatenAppliaction:

Bewaar olie en vet in de werkplaats

Veilig en betrouwbaarWaarom SYSBEL:

Productstabiliteit

kwaliteitserkenning


Hot Tags: sysbel poly spill pallets, leveranciers, fabrikanten, prijs, kopen, te koop
Onderzoek

You Might Also Like