Huis > Nieuws > Inhoud

The Emergency Eyewash Station For Cancer Center In New Wing - SYSBEL

Jun 12, 2017

Het noodoogstation is een nieuwe vereiste en bestaat niet op de huidige locatie van het kankercentrum. De noodzaak om de draagbare oogdouche te gebruiken zal naar verwachting zeldzaam zijn - alleen in een noodsituatie om gevaarlijke stoffen af te wassen, aldus James Frey, AHS-communicatie. De douche zou niet regelmatig worden gebruikt.

Het op de veiligheidsstandaard gemonteerde oogspoelsysteem heeft geen afvoer- en opvangtank. Het water dat in de douche wordt gebruikt, wordt op zijn plaats gehouden en opgeschoond.

"De hoeveelheid water die door de douche vrijkomt, kan veilig worden ingesloten door het ontwerp en de materialen van de vloer", zei een deskundige "Er werd vastgesteld dat een afvoer micro-organismen en andere verontreinigingen kon bevatten, die een risico voor de patiƫnt zouden kunnen vormen. "Afhankelijk van de chemicaliƫn die een oogspoelstation nodig hebben, kunnen verschillende methoden worden gebruikt voor het veilig reinigen van water, legde hij uit." Het nood-oogwasstation wordt alleen gebruikt voor noodgevallen en het personeel. In de huidige ruimte hoefden de medewerkers van het Kankercentrum de afgelopen vier jaar geen nooddouche te gebruiken. "Spoelbakken en oogwasstations in het huidige kankercentrum hebben alle huidcontacten behandeld. De nieuwe ruimte zal putten, oogdruppels en de nooddouche hebben, legde hij uit.

Medewerkers in het kankercentrum dragen beschermende kleding tijdens het toedienen van kankerbehandelingen, zoals chemotherapie.

Alleen in geval van grote vervuilingsomstandigheden is een nooddouche vereist en dat is niet nodig sinds het kankercentrum is geopend.