Huis > Nieuws > Inhoud

Best Practice of PP Medicine Cabinet

Sep 06, 2018

Porseleinen witte PP-plaat, fris en aangenaam, mooi en genereus; met bestand tegen zuur, alkali en corrosieweerstand; bestand tegen zuren, logen en corrosiebestendigheid; vermindering van de milieuvervuiling en behoud van de gezondheid van de gebruiker; verstelbare plank vergemakkelijkt het reinigen, het is vooral geschikt voor het plaatsen van hoge concentratie zuur-alkalische oplossingen in het laboratorium en heeft een superieure weerstand tegen corrosie. Het is geschikt voor alle soorten laboratoria met een hoge netheid, zoals laboratoria voor sporenmetaal, geneesmiddelenlaboratoria, biologische laboratoria en halfgeleiderlaboratoria. Het wordt veel gebruikt in chemische, medische, automobiel-, staalfabrieken, universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

PP Medicine Cabinet

Klantnaam:

De fabrikant van medische apparatuur

Subindustrie:

Gezondheidszorg

producten:

Polyethyleen bijtende kasten

Ontvlambare kast

PP medicijnkastje


Polyethylene Corrosive Cabinets Flammable cabinet

Application (Waar):

Veel nieuwe chemische reagentia moeten veilig worden geclassificeerd. Volgens reagenseigenschappen worden ze opgeslagen in ontvlambare, zwakke corrosieve chemische kasten, PP-kasten en medicijnkasten.Polyethylene Corrosive Cabinets

Waarom SYSBEL:

SYSBEL Veilige opbergkasten controleren niet alleen de veiligheidsafstand, maar spelen ook een veilige opslagfunctie, waardoor het potentiƫle veiligheidsrisico aanzienlijk wordt verminderd.