Huis > Nieuws > Inhoud

Elektronische, chemische bedrijven vaak explosie, hoe te controleren? -SYSBEL

Dec 14, 2017

Onlangs, frequente exemplaren van brand of zelfs explosie in industriële ondernemingen hebben gebracht schokkende resultaten en volledig blootgesteld het huidige gebrek aan veiligheidsbewustzijn in het algemeen en de zwakke mogelijkheid om controle van gevaarlijke chemische stoffen.
2:20 uur's op 9 December een explosie heeft plaatsgevonden in de workshop No.4 van Juxin biotechnologie Co., Ltd., Duganggang stad, Guannan County, stad van Lianyungang, veroorzaakt een explosie in de buurt van de No.6 workshop. Vanaf nu, vier mensen werden gedood in het ongeluk en een succesvol werd gered. Zes meer werden begraven. Relevante persoon die belast is met de onderneming betrokken zijn, de persoon die verantwoordelijk is geweest de politiecontrole.

Op 1 December een elektronische fabriek in Wuhan in de duisternis in brand en explodeerde vele malen vorig jaar. Explosie van brand in de nacht in een elektronica-fabriek in Wuhan de fabriek ontplofte twee keer vorig jaar. Het bedrijf produceert voornamelijk lithiumbatterijen. In augustus vorig jaar, de afgewerkte workshop van één van de fabrieken van het bedrijf zijn ontploft met vuur en honderden vierkante meters van workshop werd afgebrand. Oktober van vorig jaar, een container van gebruikte lithiumbatterijen werd verzameld en explodeerde en de brand Was duurde twee uur geblust.

30 juli, Shunde Ronggui elektronische fabriek vuur, lucht, zijn er diverse brandweerwagens bij brand. De scène was dikke rook golvende, en van tijd tot tijd is er een vlammende uit de plant binnen.
Op 6 juni, een vloeibaar gas tank vrachtwagen bij het laden en lossen van gebied van Linyi Jinyu petrochemische Co., Ltd., gevestigd in Lincun stad, Linyi Economisch ontwikkelingsgebied, Linyi stad, provincie Shandong, explodeerde en veroorzaakte een brand toen het was geladen en gelost. Volgens Linyi, stad in Linyi, Linyi poort reputatie petrochemische "6.5" redding hoofdkwartier command ongeval, het ongeval 8 mensen gedood.

Waarom business brand- en ontploffingsgevaren ongevallen, hoe u kunt besturen van gevaarlijke chemicaliën in het einde?
SYSBEL: Op dit moment veel ondernemingen in het algemeen geen gestandaardiseerde opslag van gevaarlijke chemische stoffen, het veiligheidsbewustzijn van de betrokken verantwoordelijke personen in de onderneming is zwak, het beheer van gevaarlijke chemische stoffen is niet in overeenstemming zijn met de verordeningen, de garanties zijn niet op zijn plaats, maar de gevolgen zijn onvoorstelbaar.

SYSBEL olie afval kan heeft speciale deksel waarvan openingshoek niet meer dan 60 graden is. De zelfsluitende deksel ontwerp ensuires die de richtsnoeren kan strak gesloten bij gebrek aan externe kracht, effectief controle de drie elementen van branden.

SYSBEL veiligheid blikjes zijn de typische, single-uitloop veiligheid blikjes in breedste gebruik voor een gunstige uitvoering, verstrekking en opslaan van maximaal vijf gallons (19 liter) van ontvlambare vloeistoffen. Het fundamentele doel van een blikje van veiligheid is de controle van ontvlambare dampen te verminderen het risico van brand, bescherming van zowel personeel en faciliteiten.