Huis > Nieuws > Inhoud

Chemical Safety Cabinet Fabrikant SYSBEL Analyseert een deflagratieongeval

Jul 20, 2018

Rond 12:30 uur op 12 juli ontplofte een bedrijf (Yibin Hengda Technology Co., Ltd.) in het Yangchun Industrial Park, Jiang'an County, Yibin City, provincie Sichuan. Na het incident, de belangrijkste leiders van Yibin City en Jiang'an County, verantwoordelijk voor leiderschap, veiligheid toezicht, noodsituaties, openbare veiligheid, brand, sanitaire voorzieningen, milieubescherming, park office en andere afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de eerste keer met spoed naar de scène om noodhulp en nabehandeling uit te voeren. Op dit moment is de open vuur op het toneel geblust, het zoek- en reddingswerk is geëindigd en de ontploffing heeft 19 doden en 12 verwondingen veroorzaakt (de gewonden zijn niet levensbedreigend).

Bij het vergelijken van ongevallen in de chemische industrie in de geschiedenis bleek dat fijne, farmaceutische en chemische ongevallen het grootste aandeel vertegenwoordigden. De oorzaak ligt in de willekeurige verandering van fijnchemisch proces, eenvoudige controlemaatregelen, kleinschaligheid, laag niveau van procesonafhankelijkheid en veel on-site operators. Sommige bedrijven hebben onvoldoende begrip van de veiligheidsrisico's van de reactie, en ze beheersen of begrijpen de procesbeheersingspunten niet en zijn gemakkelijk uit de hand gelopen. Leidt tot ongevallen met brand, ontploffing, vergiftiging, resulterend in groepsdoden en gewonden.

Veiligheidsopslag is een effectieve manier om brand te voorkomen. SySBEL chemische opslagkasten gebruiken kleurbeheer en labelbeheer om u te helpen bij het identificeren, beheren en differentiëren van gevaarlijke chemicaliën. SYSBEL chemische kast voor ontvlambare vloeistoffen voor ontvlambare vloeistoffen met laag en gemiddeld ontvlammingspunt, SYSBEL brandwerende verfkast voor de opslag van verf, olie en andere ontvlammingsvloeistoffen met een hoog ontvlammingspunt, Polyethyleen zuur corrosieve opslagkast voor opslag van corrosieve vloeistoffen, SYSBEL gevaarlijke opslagkasten voor het opslaan van giftige chemicaliën, SYSBEL laboratoriumveiligheidskasten voor de opslag van pesticiden, ontsmettingsmiddelen en andere chemicaliën.

SYSBEL ontwikkelde chemische opslagkasten krijgen een goedkeuringscertificaat door FM-goedkeuring, het onderdrukken niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar productveiligheid, maar staat ook voor de FM-gecertificeerde producten kwaliteitsniveau "beste product gecertificeerd door de hoogste standaren"