Huis > Nieuws > Inhoud

Fabrikanten van chemische veiligheidskasten SYSBEL-analyse Laboratoria Sterke bijtende chemicaliën Veiligheidsvoorschriften

Dec 18, 2017

1. Gebruik en gebruik van bijtende middelen, zoals sterke zuren, basen en broom, draag rubberen handschoenen, schorten, glazen en diep-gat rubberen laarzen. Reinig water, handdoeken, watten en eerste hulp in hun werkruimtes moet worden bereid Oplossing, ander personeel moet bekend zijn met de aard van de geneesmiddelen en de wijze van gebruik. De verantwoordelijke persoon moet verantwoordelijk zijn voor het controleren van de geschiktheid van het uitgevoerde werk.

2. Draag zuur, alkali moet zorgvuldig de volgende controles uitvoeren:

(1) of de sterkte van de verzendapparatuur betrouwbaar is;

(2) verzegelde zuur- of alkali-container is afgesloten;

(3) Of de positie van de container stabiel is of niet;

(4) Sta niet toe dat een persoon de container op zijn rug draagt tijdens het dragen.
3. Transfer Note zuur, gebruik sifon, gebruik geen trechter, voorkomen zure morsen.SYSBEL Lab Spill Containment-pallets bieden professionele oplossingen voor de accidentele lekkage in het laboratorium, op het werkstation om lekken van stoffen te verzamelen tijdens chemisch gedragsexperiment en als opslag voor secundaire containment . Modulaire dekcomponenten kunnen worden gemengd en op elkaar worden afgestemd om in de ruimte te passen. De producten voldoen aan de vereisten van EPA 40 CFR 264.175.

SPL001-2.jpg


SPL001-3.jpgSPL001-1.jpg

4. Zuur of alkalische of andere bijtende vloeistoffen, directe zuigmond is verboden, als er geen beschikbare hoeveelheid maatcilinder beschikbaar is.

5. Bij het openen van een vat met broom, waterstofperoxide, fluorwaterstofzuur, ammoniak en andere bijtende oplossingen, eerst afkoelen met water en vervolgens de fles openen. Flesopening, de fles is niet toegestaan voor mensen.

6. Verdun het zuur (vooral zwavelzuur) terwijl u koud water roert, terwijl u langzaam geconcentreerd zuur in het water druppelt. Giet geen water in zuur. Wanneer u geconcentreerd zuur binnenshuis giet, moet u eerst neutraliseren met alkali, daarna afspoelen met water of eerst met de grond en daarna afspoelen met water.

7. Bij het nemen van alkalimetalen, hun hydroxiden en oxiden, moeten ze worden geklemd met een pincet of met een magnetische lepel worden genomen, en de bediener moet rubberen handschoenen, maskers en glazen dragen.

8. Gebruikt zuur, afvalalkali moet in een speciale cilinder worden gegoten, de cilinder moet op een veilige plaats worden geplaatst.

9. Als sterk zuur in de ogen of op de huid terechtkomt, spoel dan onmiddellijk met veel water en vervolgens met 0,5% natriumbicarbonaatoplossing. Als het een sterke alkali is die op de ogen of de huid spat, was dan met veel water, gebruik dan 2% verdunde boorzuuroplossing om de ogen te reinigen of 1% azijnzuur om de huid te reinigen. Na de bovenstaande noodbehandeling, moet onmiddellijk naar het ziekenhuis worden gestuurd voor behandeling. Shanghai SYSBEL, vasthouden aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende leveranciers en leveranciers van noodoogenspuiten stations. Het aanbieden van u concurrerende prijs, van harte welkom om de kwaliteit en zeer effectieve producten te koop bij ons te kopen. SYSBEL-oogdouche voldoet aan de norm van ANSI Z358.1-2014 en is getest en goedgekeurd door CSA. (Canadian Standards Association). Als apparatuur voor veiligheidsuitrusting voor noodgevallen kan een oogwasmachinereeks worden gebruikt voor het spoelen van de delen die zijn blootgesteld aan de bespatte chemicaliën en andere stoffen, zoals het lichaam, gezicht of ogen, om de schade veroorzaakt door chemicaliën snel te verminderen, om een snelle primaire zelfhulp te bereiken en bespaar meer tijd voor verdere professionele behandeling.


WG7053FY(4).jpg