Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL In China International Occupational Safety&Health Goods Expo

Jul 07, 2020

De 100ThChina International Occupational Safety&Health Goods Expo opende op 3 juli 2020 in Shanghai New International Expo Center.


捕获 

捕获微信图片_20200707093134

China's eerste TüV gecertificeerde brandveiligheidskast (SE830450) is te opvallend.

In het veiligheidsbeheergebied voor gevaarlijke chemicaliën van de E2 Hall van de 100e China International Occupational Safety&Health Goods Expo lijkt de EU-standaardveiligheidskast die zwart is verbrand op de SYSBEL-stand zo "misplaatst" te zijn met andere tentoonstellingen. Het is ook zijn bijzonderheid die golven van toeschouwers aantrekt om te kijken en foto's te nemen.


微信图片_20200707102830.jpg


微信图片_20200707102835De leek kijkt naar de scène, de expert ziet de weg. Een senior industrie personage keek naar de rook zwartgeblakerde veiligheidskast en knikte, "durven om de verbrande kast te laten zien, dat is een beetje interessant!" Het is duidelijk dat deze brandwerende veiligheidsopslagkast het eerste product in China is dat de Duitse TüV-test doorstaat en het EU-norm EN 14470-1:2004 (type 30) certificaat verkrijgt. Bij de zwaarste brandwerendheidstest is na 30 minuten hoge temperatuur (842 °C) verbranding in de oven de maximumtemperatuur van 15 real-time temperatuurbewakingspunten in de brandwerende veiligheidsopslagkast van SYSBEL veel lager dan de standaardeis van 180 °C.De normen en testvereisten van EU-norm EN 14470-1:2004 worden gehaald en doorgegeven. Dit is de hoogste standaard in de wereldwijde veilige opslag kast industrie en vertegenwoordigt het hoogste niveau in de industrie.

微信图片_20200707103338


微信图片_20200707103345.jpgFocus op milieuveiligheid en veiligheid op het werk

SYSBEL is 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen voor milieuveiligheid en veiligheid van werknemers op het werk. Het is ook de eerste marktleider in China die zich richt op de veilige opslag van gevaarlijke chemicaliën. In de loop der jaren heeft het opmerkelijke successen geboekt op het gebied van milieuveiligheid en veiligheid op het werk door voortdurende diepgaande innovatie en onderzoek en ontwikkeling. Op de beurssite zagen we de tentoonstelling van een volledig assortiment producten, waaronder veilige opslag van gevaarlijke chemicaliën, lekkagepreventie en -controle, en speciale beschermingsmiddelen, waaronder een blauwe veiligheidskast die bijzonder in het oog springt. Volgens de technisch ingenieur aan de zijkant is dit een nieuw ontwikkelde intelligente veilige acculaadkast. Het is de eerste keer dat het speciaal is ontworpen voor de oplaad- en opslagvereisten van elektrisch gereedschap.

微信图片_20200707103931

In de loop der jaren heeft SYSBEL zich gericht op milieuveiligheid en veiligheid op het werk van werknemers, veel mankracht en materiële middelen geïnvesteerd in productonderzoek en -ontwikkeling en -innovatie, en voortdurend nieuwe producten gelanceerd om de veiligheidsgarantie te bieden voor biogeneeskunde, elektronische industrie, auto-industrie, universitaire wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en andere gebieden.

微信图片_20200707104024

Toon verantwoordelijkheid in de strijd epidemie

Forenoon van Labor Protection Exhibition.The voorzitter Lei en secretaris-generaal Gao van China Textile Business Association Safety, Health and Protection Products Committee kwam naar de SYSBEL stand, waardoor de oorlog "Heroes" trofee en certificaten naar SYSBEL. Dank SYSBEL voor haar heilige missie en belangrijke bijdrage aan de materiële garantie tijdens de strijd tegen de COVID19. Na het ontvangen van de award, Mia Yue, CEO van het bedrijf, zei: "We hebben nooit geaarzeld in het gezicht van de epidemie situatie. Zolang we iets voor de samenleving kunnen doen, zijn we bereid om een bijdrage te leveren aan SYSBEL." In feite heeft SYSBEL zich altijd zorgen gemaakt over welzijnsondernemingen en werknemers aangemoedigd en ondersteund om deel te nemen aan welzijnsactiviteiten. Het bedrijf heeft georganiseerd vrijwilligersdienst teams voor vele malen om zorg te sturen naar de wezen en weduwen in verzorgingstehuizen, populariseren epidemische preventie kennis en verspreiden epidemische preventie materialen aan het personeel in het park. Sinds de epidemische periode van dit jaar hebben we actief vele partijen beschermende materialen beschikbaar gesteld voor ziekenhuizen, verkeerspolitie en andere eenheden in Wuhan om de veiligheid van epidemische preventie en -bestrijding te garanderen.


捕获

In het verleden zagen we alleen de stille ontwikkeling van nieuwe producten doorSYSBEL SYSBELtien jaar lang. Vandaag, door de uitreiking van awards om te vechten tegen de epidemische situatie en de eenvoudige taal van de leiders van het bedrijf, kunnen we zien datSYSBEL SYSBELdurven een grote verantwoordelijkheid te nemen en ernaar te streven een benchmark te zijn in de industrie. We zien ook zo'n verantwoordelijk merk op het gebied van gevaarlijke chemische veiligheid.t is omdat er veel krachtige en verantwoordelijke ondernemingen zoalsSYSBEL SYSBELin de industrie. Wij geloven datChina International Occupational Safety&Health Goods Expokunnen nog eens 100 sessies houden. Laten we je de volgende keer in Beijing zien!

微信图片_20200707105002