Huis > Nieuws > Inhoud

SYSBEL, kies je verdient meer en betere

Oct 10, 2017Veiligheid-opslag is een effectieve manier om te voorkomen dat het brandrisico, SYSBEL chemische wandmeubelen met kleurbeheer en label beheer kunt u identificeren, te beheren en te onderscheiden van de gevaarlijke chemische stoffen. SYSBEL chemische kabinet voor ontvlambare vloeistoffen voor lage en middelhoge vlampunt brandbare vloeistoffen, SYSBEL brandwerende verf kast voor de opslag van verf, olie en andere hoge vlampunt brandbare vloeistoffen, polyethyleen zure bijtende kabinet opbergkast voor opslag van bijtende vloeistoffen, SYSBEL gevaarlijke bewaarruimten voor het opslaan van giftige chemicaliën, SYSBEL laboratorium veiligheid kasten voor de opslag van pesticiden, ontsmettingsmiddelen en andere chemicaliën.
SYSBEL ontwikkeld kasten chemische opslag goedkeuringsformulier krijgen door goedkeuring van de FM, het onderdrukken van niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar veiligheid van de producten, maar ook staat voor de FM gecertificeerde producten kwaliteitsniveau "best product gecertificeerd door de hoogste standars"

SYSBEL veiligheid kabinet wordt gebruikt voor de opslag van brandbare vloeistoffen, chemische stoffen, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt wijd gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen en laboratoria in de universiteiten. De toepassing industrie omvatten olie, Gas, stroom, chemicaliën, brandbestrijding, Automobile, laboratoria, elektronica, magazijn, telecommunicatie, Marine, cosmetica en voedsel, enz.

SYSBEL Gas cilinder bewaarruimten zijn vervaardigd uit stevige, 1.2mm staal met een taaie poederlaag verf te slaan samengeperst gascilinders (40L). Het systeem met gaslek detector, automatische wekker en ventilator, die Explosieveilig functie hebben, te voorkomen dat effectief het risico van accidentele gas lekkage en bieden een betrouwbare oplossing voor de opslag van de cilinders. Alle modellen zijn compatibel met de eisen van de OSHA 1910.101 en NFPA 58.

SYSBEL boerenbedrog is voldoet aan de standaard voor ANSI Z358.1-2014 en getest en goedgekeurd door de CSA. (Canadian Standards Association). Als de nood bescherming veiligheidsuitrusting, kan boerenbedrog station serie worden gebruikt voor het spoelen van de onderdelen die zijn blootgesteld aan de gevlekte chemische stoffen en andere stoffen, zoals het lichaam, gezicht of ogen, onmiddellijk om de schade veroorzaakt door chemische stoffen, bereiken snelle primaire zelf hulp en bespaart meer tijd voor verdere professionele treatment.portable boerenbedrog voldoet aan voorschriften van ANSI/ISEA op noodsituaties eye wash station en douchen apparatuur-ANSI Z358.1-2014, draagbare boerenbedrog neemt de wet van de zwaartekracht te produceren van de waterdruk en water te leveren aan twee vernevelaars voor ogen wassen.


Morsen en lekkage risico's zijn grote bronnen van verborgen gevaren op de werkplek. SYSBEL morsen preventie, insluiting & controlereeks, u helpen bij het houden van de storage omgeving van olieachtige en chemische drums schoon, om effectief voorkomen en beheersen van mogelijke vloeibare spatten, morsen van vloeistoffen of verontreiniging van gemorste vloeistoffen. We bieden ook meer dringende medische verzorging producten, op te lossen problemen in een tijdig en ongevallen met gemak aankunnen. SYSBEL betalen aandacht voor grondstof productbeheer, productontwerp en verwerking zijn verantwoordelijk voor een persoon, een speciale kwaliteit de controlediensten controleren de kwaliteit van de eindproducten. Door kwaliteit winnen, vooral meer aandacht op Productdetails.
De poly morsen pallet is eigenlijk een spill-proof kunststof pallet met sump en heftruck groef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische drums. Alle vloeistof lekt zal in het Carter in plaats van de grond stromen. Met de ondersteunende helling, kunnen chemische drums gemakkelijk en snel afgehandeld worden. De highstrength mobiele en verwisselbare rooster is gemakkelijk te verwijderen, te reinigen en te vervangen. Vloeistof in het Carter kan worden uitgeblazen door de gaatjes van de lekkage, en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.