Huis > Nieuws > Inhoud

Details en contrast van morscontainerpallets

Sep 18, 2017

Mors- en lekrisico's zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar op de werkplek.SYSBEL Spill Prevention, Containment & Control-series, helpen u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om effectief vloeistofspatten, morsen of vervuiling van vloeistoffen te voorkomen en te beheersen. gemorste vloeistoffen. We bieden ook meer producten voor spoedbehandeling, om problemen tijdig op te lossen en om gemakkelijk met ongelukken om te gaan. SYSBEL betalen Aandacht voor productgrondstofbeheer, productontwerp en -verwerking zijn verantwoordelijk voor een persoon, een speciale kwaliteitscontroleafdeling om de kwaliteit van afgewerkte producten te controleren. Winnen door kwaliteit, vooral meer aandacht besteden aan productdetails.
De poly spill pallet is eigenlijk een morsbestendige kunststof pallet met carter en vorkheftruckgroef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische vaten. Alle vloeistof die weglekt, zal eerder in de opvangbak dan in de grond terechtkomen. Met de steunhelling kunnen chemische vaten gemakkelijk en snel worden gehanteerd. Het krachtige mobiele en afneembare rooster is eenvoudig te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Vloeistof in de opvangbak kan via de lekgaten worden afgevoerd en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.

Het poly spill-deck is lager dan de pallet, waardoor ruimte wordt bespaard, waardoor de veiligheid, effici├źntie en het hanteren van olievaten en chemische vaten worden verbeterd. Over het algemeen wordt het poly-spill-dek gebruikt voor het opslaan van olievaten, chemische vaten enz. In plaats van het overbrengen van dergelijke containers. Bij installatie in een werkplaats kan het overloopdek worden gebruikt voor verschillende bewerkingen (olie-extractie, vullen en scheiden, enz.), Als een platform. Het is ook uitgerust met dezelfde rooster- en afvoeropeningen. Verschillende decks kunnen worden samengevoegd om een stabiel en betrouwbaar werkstation te vormen.