Huis > Nieuws > Inhoud

Details van SYSBEL FM goedgekeurd chemisch veiligheidsapparaat

Nov 14, 2017

Details van de door SYSBEL FM goedgekeurde chemische veiligheidskast


Functies van de chemische veiligheidskast van SYSBEL

1. Veilige opslag van gevaarlijke chemicaliën om het risico op brand te verminderen en werknemers en apparatuur te beschermen

2. Identificeer, organiseer en isoleer gevaarlijke vloeistoffen

3. Om consistent te zijn met de federale OSHA-voorschriften en nationale en lokale brandvoorschriften, heeft het product de FM-, CE-certificering behaald ter voorbereiding op de veiligheidsinspectie.

4. Zorg voor opslag van oplosmiddelen in de buurt van het punt van gebruik en verhoog de efficiëntie

5. Het vergrendelingsmechanisme verstellen om de veiligheid te verbeteren

6 voor het bedrijf om verspilling van grondstoffen te verminderen, bespaar de bedrijfskosten.

【Brand Explosiebestendige kast Materiaalstructuur Details】

【Kast】 dubbele structuur, met behulp van hoogwaardig koudgewalst staal, fosfatering, epoxy coating, hoge temperatuur uitharding. De onderkant van het ontwerp anti-lekkage drempel, kan blijven stagnerende vloeistoflekkage.

【Kast】 Zowel binnen als buiten de kast passivering van fosforzuur, epoxyhars elektrostatisch spuiten, een hoge afwerking handhaven en de impact van corrosie en vocht en ultraviolet licht minimaliseren.

【Laminaten】 unieke gegalvaniseerde laminaten, corrosiewerend en anti-lek, laminaten met draagvermogen van 150 kg. Uniek ontwerp met veiligheidshoek, het laminaat kan de toevallige spatten van vloeistof veilig naar de bodem van de lekvrije opslagtank leiden. Opslagtankhoogte van 50 mm Voldoet aan de EPA-vereisten, 5 cm hoge, lekvrije vloeistoftank, zodat de vloeistof niet per ongeluk wordt gemorst.

【Kastvergrendeling】 Driepuntshefinrichtingvergrendeling, gemakkelijk openen en sluiten van de deur met een dubbele sleutel over 180 graden, maakt de bediening eenvoudiger en veiliger.

【Brandwerende opening】 Wanden aan beide zijden van de kast zijn ontworpen met een diameter van 2 inch anti-vuur apparaat ---- dubbele luchtgaten.

【Kleur】 Geel betekent brandbare vloeistof, rood betekent ontvlambare vloeistof, blauw betekent bijtende vloeistof, groen betekent pesticide.

【Antistatische apparatuur】 In strikte overeenstemming met de OSHA-specificaties, heeft de kast een statische aardingsgeleidende poort, waardoor de elektrostatische aardingsdraad gemakkelijk kan worden aangesloten om het grootste gevaar te voorkomen.

1. Dubbelwandige constructie met 38 mm isolerende luchtruimte voor brandwerendheid.
2. Meer dan 1,2 mm dik, volledig gelast, constructie houdt haaksheid voor een langere levensduur, biedt meer bescherming bij een brand.
87.5px lekdichte bak aan de onderkant van de kast vangt maximale incidentele druppels op.
4.Door kan volledig worden geopend tot 180 °, eenvoudig te bedienen, driepuntsgrendel met een handmatige vergrendeling voor betere beveiliging.
5. Het gestandaardiseerde waarschuwingsetiket is goed zichtbaar en corrosiewerend.
6. Unieke overloopvangplanken vangen incidentele druppels en passen zich aan op 150px-centres.
7. Duurzaam en chemisch bestendig, loodvrij poedercoating binnen en buiten
kast, verminder effecten van corrosie en vochtigheid.
8,2 cm luchtopeningen met integrale vlamdovers aan beide zijden van elke kast.
9.In termen van OSHA, op buitenkantpaneel, is er ingebouwde aarding statische schakelaar voor gemakkelijke aan de grond zetten.

De veiligheidskasten van SYSBEL worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsmiddelenindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. Safety kabinet krijgt FM-certificaat, CE-certificaat; Akkoord met (OSHA) OSHA 29 CFR 1910.106 & (NFPA) NFPA CODE 30.

3.jpg1.jpg2.jpg