Huis > Nieuws > Inhoud

Milieubescherming tegen sigarettenpeuken collectie - SYSBEL

Mar 06, 2017

Zoals we allemaal weten, zijn weggegooide sigarettenpeuken een vorm van niet-biologisch afbreekbaar strooisel en zullen ze een aanzienlijke impact hebben op het milieu. Van de straten naar de riolering, rivieren en uiteindelijk naar de oceaan en de stranden zijn sigarettenfilters de uitlaatgassen. één van de meest verzamelde items in internationale strandopruimingen per jaar.

Volgens de statistieken wordt 20 procent van de brandrampen die elk jaar overal ter wereld plaatsvinden veroorzaakt door kleine sigaretten.

In China gooiden tienduizenden mensen elke dag sigarettenpeuken weg. De schoonmakers kunnen dag in dag uit ontelbare sigarettenpeuken op straat verzamelen. Het is ongelooflijk dat soms het aantal wortels van sigarettenpeuken dat één dag is opgehaald 240 duizend kan zijn, exclusief degenen die in de goot worden gegooid.

Environmental Protection Agency in China wijzen erop dat de sigarettenpeuken in het riool of de afvoer weggegooid worden na de regen en de afvoerplug veroorzaken. Ze doen een beroep op de massa's dat we het milieu moeten beschermen tegen het verzamelen van sigarettenpeuken.

Nadat maart de piekperiode van reizen is, hopen we dat iedereen zelfs maar een klein sigarettenpeukje in de openbare omgeving kan oppakken en het in de sigarettenpeukenbak kan gooien die uit SYSBEL is gemaakt.

De sigarettenpeukbakken van SYSBEL zijn gemaakt van polyethyleen met UV-remmer en brandvertragend, het lange ontwerp met poly-buis beperkt zuurstof en blust snel brandende peuken, een paraplu-vormige, afgedekte kop houdt water buiten en elimineert warmte. Roestvrij stalen connectoren die de houder stevig verbinden hebben roest en corrosieweerstand. Inclusief stalen emmer die duizenden lelijke peuken verzamelt. Anti-diefstal ontwerp voorkomt diefstal of vandalisme.