Huis > Nieuws > Inhoud

Oogdouche volgens de structuur van het systeem is onderverdeeld in verschillende - SYSBEL

Oct 24, 2016

Oogdouche- en doucheapparatuur wordt gebruikt in een gevaarlijke, gevaarlijke werkomgeving van EHBO-voorzieningen. Wanneer de ogen van de gebruiker oogcontact hebben of fysiek contact hebben met giftige en andere bijtende chemicaliën wanneer oogspoeling deze apparaten op de ogen kan richten en uit de lichaamswas of douche kan worden gehaald, vooral om te voorkomen dat de chemicaliën nog meer schade toebrengen aan de mens, maar dit zijn slechts voorlopige verwerking van de ogen en lichaam. Roestvrij staal oog-wassen volgens de structuur kan worden onderverdeeld in: verticale oog-wassen, aan de muur gemonteerde oogwas, samengestelde oog wassen drie categorieën.

Samengestelde oogwas

Compound oogspoeling is uitgerust met sprinklersystemen voor noodvoorraden en oogspoelsystemen, rechtstreeks op de grond geïnstalleerd. Chemische stof spatten kleding of het lichaam van de tijd van het personeel, kunt u de samengestelde oogdouche gebruiken om te wassen, spoel gedurende ten minste meer dan 15 minuten wanneer spatten van gevaarlijke stoffen voor werknemers aan ogen, gezicht, nek of armen en andere delen u kunt de samengestelde oogwas gebruiken om het oogspoelsysteem door te spoelen, spoel minimaal 15 minuten door.

Verticale oogwas

Verticaal met de oogwas alleen was het oogsysteem, geen sprinklerinstallatie, op de werkplek op de grond. Bij spatten van gevaarlijke stoffen naar de ogen, het gezicht, de nek of armen van de werknemer en andere delen, kunt u de verticale oogwas gebruiken om het oogspoelsysteem door te spoelen, spoeling minimaal 15 minuten.

Verticale oogwasproducten: verticale oogwas, geïmporteerde RVS verticale oogwas, TOP verticale verticale oogwasreiniger, elektrische verwarming, elektrische verwarming, verticale oogwas, antivries type verticale oogwas

Aan de muur bevestigde oogwas

Aan de muur bevestigde oogwas (ook bekend als een aan de muur bevestigde oogwas en dan aan de muur gemonteerde oogwas) alleen het oogspoelsysteem, zonder oogspoeling van het spuitsysteem, dat wordt gebruikt op een wandmontage die direct op de werkplek is gemonteerd. Wanneer de ogen, het gezicht, de nek of de arm van de gebruiker op plaatsen komen die door chemische stoffen worden bedreigd, zoals een op de muur gemonteerde oogspoeling en oogwaswater die het systeem spoelen.

Draagbare oogwas in roestvrij staal

Draagbare oogwas is geschikt zonder een vast water of gebieden die een voortdurend veranderende werkomgeving nodig hebben, kan worden onderverdeeld in gewone draagbare oogwas- en druktype draagbare oogwas. Toepassingssectoren: offshore veld, woestijn olieveld, de Centra voor ziektebestrijding en -preventie, havenoperaties, enzovoort.

Laboratoriummodel roestvrijstalen oogwas

Desktop oogdouche kan direct op de werkplek op het aanrecht worden geïnstalleerd, de oogdouche wordt voornamelijk gebruikt voor fabriekslaboratoria, schoollaboratoria of ziekenhuislaboratoria. Desktop oogwasradius van 5 meter, alleen oogspoelsysteem, alleen tegenover, ogen, nek en armen en andere onderdelen om te wassen.