Huis > Nieuws > Inhoud

Oogspoeling en oogdruppels zijn hoofdlettergevoelig - SYSBEL

Oct 24, 2016

Geplaatst in: 2013-9-23 15:03:53 "afdrukken" "uit" "retourneert"

Oogdruppels zijn geen oogafwasmiddel, maar eenvoudig te gebruiken oogdruppels, mensen zijn gemakkelijk te kopen. Deskundigen suggereren echter dat waar oogdruppels moeten worden geïnstalleerd, de oogwasinstallatie in overeenstemming moet zijn met de relevante bepalingen, niet opportunistisch, dat onverwachte gebeurtenissen zich niet voordoen, negeer het belang van oogwas.

Ogen wassen voor de oogdruppels, er zijn veel voordelen, het bestaat niet zo veel chemische ingredi├źnten, geen schade aan de ogen, en in chemische fabrieken, laboratoria en andere gevaren als ze worden aangetroffen, kunnen tijdig maatregelen nemen om het optreden van risico's.

Geloof in het bestaan in het laboratorium hebben oog wassen! Lijkt zo gemakkelijk, met een half kopje zwakke thee in de oogdouche, om de ogen te wassen, kan vermoeidheid snel worden verlicht, wat milieuvriendelijk en praktisch is, en geen schade aan de ogen. Zorg er echter voor dat u de stroomsnelheid van het oog in de gaten houdt. Dit kan geen averechts effect hebben op mijn ogen.