Huis > Nieuws > Inhoud

Oogspoelsysteem selectie technieken - SYSBEL

Oct 24, 2016

Ogen wassen: wanneer giftige en gevaarlijke stoffen (zoals chemische vloeistoffen enz.) In de staf van het lichaam, het gezicht, de ogen of de kleding van het brandweerpersoneel in brand vliegen, met behulp van een effectieve beveiliging om de veiligheidsuitrusting snel te minimaliseren. Maar. Oogdrogingsproducten worden alleen gebruikt in noodsituaties en tijdelijk vertragen de plaag verdere schade aan het lichaam, verdere behandeling en behandeling moeten de instructies van de arts volgen.

Ogen wassen in de jaren 80 in de geavanceerde industrielanden (de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, enz.) Worden het meest gebruikt in fabrieken, laboratoria en ziekenhuizen. Gericht op het verminderen van het lijden in de giftige en schadelijke stoffen in de schade aan het lichaam, worden veel gebruikt in de aardolie-, chemische industrie, halfgeleiderindustrie, farmaceutische industrie en de plaats van blootstelling aan gevaarlijke goederen.

Hoe een oogwasproduct selecteren?

Ten eerste: volgens de werkplek gevaarlijke chemicaliƫn om te bepalen

Wanneer u de site gebruikt zijn er chloriden, fluoriden, zwavelzuur of oxaalzuur concentratie is meer dan 50%, alleen kunststof ABS roestvrij staal oogwas of met behulp van speciale high performance roestvrij staal oogwas. Omdat de gebruikte productie van het roestvrij staal 304 materiaal van wasoogapparaat, kan algemene anti-algemene situatie Xia van zuur, en alkali, en zout en olieklasse, corrosiemateriaal, maar kan geen anti-chloride, en fluoride, en zwavelzuur zijn of is concentratie over 50% oxaalzuur van corrosie, in boven materiaal bestaat uit werkomgeving, met behulp van roestvrij staal 304 materiaal productie van wasoog apparaat, niet tot zes maanden tijd, was oog-apparaat op wil heeft is grote mate Shang van schade. ABS en ABS kunststof spuitconcept is niet hetzelfde. ABS is het gebruik van ABS-poederimpregnatie-impregnatie, vloeistof in plaats van ABS-plastic.