Huis > Nieuws > Inhoud

Opslag van gevaarlijke chemicaliën moet op hoge temperatuur letten -SYSBEL

Jul 23, 2018

Thermische uitzetting en samentrekking is een algemeen fysisch fenomeen van een object en een toename van de temperatuur veroorzaakt een toename van de volumedruk van een gevaarlijke chemische stof. De ontvlambare vloeistof heeft een relatief grote uitzettingscoëfficiënt en wordt opgeslagen in een gesloten container. Het volume wordt gemakkelijk geëxpandeerd na te zijn verwarmd, en de dampspanning wordt verhoogd om de interne druk van de container te vergroten. Als de druk de druk van de container overschrijdt, kan de container worden beschadigd. Zelfs barsten.

Het fenomeen van "trommels" in de ijzertrommels die ontvlambare vloeistoffen bevatten tijdens het hete seizoen en het barsten van de glazen containers zijn allemaal te wijten aan thermische uitzetting. Als de container open is, zal de vloeistof buiten de capaciteit en overloop uitkomen, wat leidt tot rennen, rennen, druipen en lekken.

De beste manier om ermee om te gaan is

Classificatie van gevaarlijke chemicaliën!

Chemische gevaarlijke goederen worden in het algemeen geclassificeerd in explosieve voorwerpen, waterverbrandingsartikelen, pyrofore voorwerpen, brandbare vaste stoffen, brandbare en verbrandingsondersteunende gassen, corrosieve voorwerpen, oxidatiemiddelen en dergelijke. Het is verboden om deze items te classificeren, op te slaan, te scheiden en op te slaan. Het is ten strengste verboden om items die incompatibel zijn met elkaar te mengen, hebben verschillende brandblusmethoden en zijn gevoelig voor zelfontbranding.

Soorten chemische veiligheidsopslagkasten

Bij het opslaan van chemicaliën worden in het algemeen kleuren en labels gebruikt voor het identificeren van verschillende chemicaliën, dus als brand zich voordoet, kunnen brandweerlieden gemakkelijk gevaarlijke chemicaliën identificeren.

Geel

Rood

Blauw

Ontvlambare kasten

Meer informatie >>

Brandbare kasten
Meer informatie >>

Corrosieve kasten
Meer informatie >>

Gele veiligheidskast voor het opslaan van ontvlambare vloeistoffen (lage en gemiddelde vlampuntvloeistof1, vlampunt <37,8> Rode veiligheidskast voor het opslaan van schilderijen, olie en andere ontvlambare vloeistoffen (hoge vlampuntsquid2, vlampunt ≥37,8 ℃) Blauwe veiligheidskast voor het opslaan van bijtende vloeistoffen3
公司.jpgQQ截图20170717162909.jpg未命名-1.jpgWit

Groen


Toxische kasten
Meer informatie >>

Pesticidenkasten
Meer informatie >>

Polyethyleen bijtende kasten
Meer informatie >>

Witte veiligheidskast voor het opslaan van giftige chemicaliën Green Safety Cabinet voor het opslaan van insecticiden, pesticiden, desinfectoren en andere chemicaliën Polyethyleen Corrosieve kast voor het opslaan van sterk polyethyleen
QQ截图20170720145515.jpgWA810450G_2.jpg2.jpg


Hoe chemische opslagkasten kiezen?

- Kies chemicaliënkasten volgens de soorten en volumes
Controleer of de containers zijn zoals hieronder: veiligheidsbussen, vette vaten van minder dan 55Gal, klein volume coatingcontainers, 4L-flessen, aerosolcontainers of kleinere flessen. Alle opslagcontainers moeten luchtdicht zijn.
- Bevestig het volume van benodigde chemicaliënopslagkasten
Kies kasten volgens uw benodigde volume. Grotere kasten bieden meer opslagruimte. SYSBEL Safety Cabinets hebben 11 verschillende volumes, namelijk 4Gal, 12Gal, 22Gal, 30Gal, 45Gal, 54Gal, 55Gal, 60Gal, 90Gal, 110Gal en 120Gal. U kunt het beste type kiezen op basis van opslagruimte en volume.
- Zorg voor de serviceomgeving van chemische opslagkasten
Zorg ervoor dat kasten worden gebruikt op een horizontale interface en vrij van vuur, droog en geventileerd. Kies types op basis van behoeften, zoals consolekasten, desktopkasten of kasten voor ventilatiekappen in het laboratorium (SYSBEL 10Gal Safety Cabinet). Ook kunt u op de vraag naar lekkagepreventie baseren om een geschikte PVC-bak te installeren.

- Conform de chemische eigenschappen van de te installeren chemicaliën

Kleurbeheer + 5 Labelbeheer = 5Identificeerbaarheid

Kleurbeheer en labelbeheer helpt u bij het identificeren, beheren en onderscheiden van verschillende gevaarlijke chemicaliën in het opslagproces. Volgens de Material Safety Data Sheets (MSDS) van chemicaliën die gepland zijn om te worden opgeslagen, kunt u hun chemische eigenschappen en opslagvereisten bepalen , kies overeenkomstige categorieën van veiligheidsopslagkasten in kleuren- en etiketbeheersysteem, classificeer en rangschik chemicaliën, om het risico van branden, gasreactie en explosie door incompatibele chemische opslag te voorkomen.