Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kan een gekwalificeerd magazijn voor gevaarlijke goederen worden genoemd?

Jul 14, 2017

1. Magazijnplanning hout rigoureus

Gevaarlijke chemische magazijnen moeten niet-warmtegeleidende vuurvaste materialen gebruiken om de dak- en muurisolatielaag te maken; de dakrand moet worden verlengd om te voorkomen dat de zon het magazijn binnenkomt; de muur moet op de juiste manier worden verdikt, vaak het raam openen, met behulp van indirecte ventilatieopeningen, dubbeldeks dubbeldeksdak plaatsen; vensterglas blauw geverfd of geselecteerd matglas.

2. Gevaarlijke stoffen worden geclassificeerd volgens de standaardclassificatie

Chemische gevaarlijke goederen worden over het algemeen verdeeld in explosieve artikelen, items voor waterverbranding, items voor zelfontbranding, brandbare vaste stoffen, brandbare en verbrandingsgassen, bijtende items, oxidatiemiddelen enzovoort. De classificatie van deze items, subbibliotheek, subsectie, subschap, is ten strengste verboden naar de aard van elkaar, verschillende methoden voor het vuren, gemakkelijk zelfontbrandende items op één plaats vermengen. Wanneer de items worden opgeslagen, mogen ze niet te hoog, te groot, te dicht zijn, stapelen en stapelen. De stapel moet op een afstand van de muur, de kolom, de dakbalk en het elektrische licht worden gehouden en het vuurkanaal mag niet te veel worden opgeslagen.

Shanghai Sisibel als professionele fabrikanten van brandveilige kasten, het gebruik van veilige opslag van kleurbeheer en labelbeheer om u te helpen bij het identificeren, beheren en onderscheiden van verschillende gevaarlijke chemicaliën.

3. Er zijn voorzieningen voor bliksembeveiliging

Opslagplaatsen voor gevaarlijke chemicaliën bevinden zich over het algemeen in het lokale gebied van de eenheid of de stad en worden op een afstand van de rest van het gebouw gehouden, zodat de open ruimte rondom het magazijn gevoelig is voor blikseminslag. Daarom is het magazijn om bliksembeveiliging apparaten te installeren om bliksem te voorkomen en een brandongeval te veroorzaken.

4. Temperatuur strikt en tijdig

Voor het magazijn om het water dak of in het magazijn dak ingesteld op de koelwaterleiding, de temperatuur boven de 30 ℃ wanneer de waterkoeling, zodat het magazijn om de temperatuur onder de 28 ℃ te houden. In het magazijn dakstraat zakken, kan het dak van de isolatie-prestaties, maar ook het dak van de Schatkist, de buitenmuren en ramen glas wit geschilderd, het gebruik van witte reflectie van de zon om de absorptie van stralingswarmte te bereiken om te bereiken de rol van koeling. Volgens de aard van de goederen en de verpakking, maar ook in het magazijn op het grondwater, zet ijs, voorwaardelijke installatie van airconditioning om af te koelen. Een deel van het magazijn in de ochtend en 's avonds raamventilatie, in de koude lucht, deuren en ramen gesloten op de middag, om te voorkomen dat hete lucht in.

Als een professionele fabrikant van opslagkasten voor chemicaliën, heeft SYSBEL gasflessenopslagkasten, een pallet voor het opvangen van morsen, bijtende stoffen, opslagkasten, veiligheidsopslagkasten, chemische opslagkasten, opslag van brandbare vloeistoffen, gevaarlijke opslagkasten, veiligheidskasten in laboratoria, voorkoming van morsen, morsing, secundaire insluiting, lekbakken, morsbesturingssets, oogspoelstation, veiligheidsdouche, oogspoeloplossing enzovoort.