Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe gevaarlijke chemicaliën moeten worden opgeslagen-SYSBEL (de leverancier en vervaardiging van veiligheidskasten)

Jul 06, 2017

1, chemische opslagruimte of in het gebouw moet worden uitgerust met schakelschema's, lampen, brandongevallenverlichting en evacuatieborden, moeten voldoen aan de veiligheidseisen, de magazijnventilatiekanalen mogen niet door de firewall gaan, zoals moet worden gebruikt wanneer niet brandend materiaal splitsen. Opgenomen gevaarlijke chemicaliën in de container vóór gebruik moeten worden gecontroleerd, geselecteerd door de door de staat aangewezen explosieveilige inspectie-eenheid inspectie van gekwalificeerde explosieveilige elektrische producten

2, gevaarlijke chemicaliën moeten worden opgeslagen in een speciaal magazijn, speciale locaties of speciale opslagruimte, opslagmethoden, opslagmethoden en opslag moeten voldoen aan de nationale normen, en door het persoonsbestuur, moet het magazijn een duidelijk brandwaardeverkenningsteken worden opgesteld, De weg naar de faciliteit moet open blijven.


3, de custodian uit te voeren dagelijkse inspectie van gevaarlijke chemische stoffen, veiligheidsgegevens en noodprocedures ter versterking van de explosieveilige elektrische apparatuur, bliksem, beheer van elektrostatische blusmiddelen, opslageenheden om te gaan met het aantal gevaarlijke chemicaliën opslag en brandveiligheid voorzieningen voor regelmatige inspectie, vond dat het probleem tijdig, brandbare, explosieve gevaarlijke goederen magazijn moet maatregelen nemen om te voorkomen dat brand, goedgekeurd door het voertuig in het magazijn moet worden geïnstalleerd vlamdover, het gebruik van gereedschappen, moet beschermende uitrusting voldoen aan de explosie- bewijsvereisten, gevaarlijke chemicaliën Het gebruik van afdelingen en bedieningspersoneel moet voldoen aan het veiligheidssysteem en de bedieningsinstructies, het juiste gebruik van methoden en noodmaatregelen beheersen.

Hoe veiligheidskasten te kiezen?


- Kies kasten volgens de typen en volumes

Controleer of de containers zijn zoals hieronder: veiligheidsbussen, vette vaten van minder dan 55Gal, klein volume coatingcontainers, 4L-flessen, aerosolcontainers of kleinere flessen. Alle opslagcontainers moeten luchtdicht zijn.


- Bevestig het volume van de benodigde veiligheidskast

Kies kasten volgens uw benodigde volume. Grotere kasten bieden meer opslagruimte. SYSBEL Safety Cabinets hebben 11 verschillende volumes, namelijk 4Gal, 12Gal, 22Gal, 30Gal, 45Gal, 54Gal, 55Gal, 60Gal, 90Gal, 110Gal en 120Gal. U kunt het beste type kiezen op basis van opslagruimte en volume.


- Zorg voor de serviceomgeving van kasten

Zorg ervoor dat kasten worden gebruikt op een horizontale interface en vrij van vuur, droog en geventileerd. Kies types op basis van behoeften, zoals consolekasten, desktopkasten of kasten voor ventilatiekappen in het laboratorium (SYSBEL 10Gal Safety Cabinet). Ook kunt u op de vraag naar lekkagepreventie baseren om een geschikte PVC-bak te installeren.


- Conform de chemische eigenschappen van de te installeren chemicaliën