Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te kiezen voor chemische bewaarruimten? — SYSBEL

Dec 27, 2017

Kies eerst FM gecertificeerde producten

FM is het meest stringente kwaliteitsbeheersing Bureau in de Verenigde Staten. De standaard FM niet alleen voldoet aan de eisen van de consument voor de kwaliteit van het product, maar verbetert ook de positie van het product op de markt. De "FM" certificaten en testrapporten voor industriële en commerciële producten zijn universeel erkend wereldwijd en het goedkeuringsmerk "FM" is het symbool van de hoogste kwaliteitsnormen in de hoofden van consumenten.

Ten tweede, kies CE gecertificeerde producten

"CE"-markering is een certificeringsmerk van veiligheid, in de EU-markt "CE" mark is een verplichte certificeringsmerk. CE certificering sub ondernemingen onafhankelijk door de verklaring van overeenstemming is afgegeven, derden agentschappen (tussenpersonen of taaltests en taaldiploma's organen) afgegeven door de verklaring van overeenstemming, de EU aangemelde instantie EU certificaat.

Veiligheid-opslag is een effectieve manier om te voorkomen dat het brandrisico, SYSBEL chemische wandmeubelen met kleurbeheer en label beheer kunt u identificeren, te beheren en te onderscheiden van de gevaarlijke chemische stoffen. SYSBEL chemische kabinet voor ontvlambare vloeistoffen voor lage en middelhoge vlampunt brandbare vloeistoffen, SYSBEL brandwerende verf kast voor de opslag van verf, olie en andere hoge vlampunt brandbare vloeistoffen, polyethyleen zure bijtende kabinet opbergkast voor opslag van bijtende vloeistoffen, SYSBEL gevaarlijke bewaarruimten voor het opslaan van giftige chemicaliën, SYSBEL laboratorium veiligheid kasten voor de opslag van pesticiden, ontsmettingsmiddelen en andere chemicaliën.

SYSBEL ontwikkeld kasten chemische opslag goedkeuringsformulier krijgen door goedkeuring van de FM, het onderdrukken van niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar veiligheid van de producten, maar ook staat voor de FM gecertificeerde producten kwaliteitsniveau "best product gecertificeerd door de hoogste standars"

1-1FR9153951X5.jpg

SYSBEL veiligheid kabinet wordt gebruikt voor de opslag van brandbare vloeistoffen, chemische stoffen, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt wijd gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen en laboratoria in de universiteiten. De toepassing industrie omvatten olie, Gas, stroom, chemicaliën, brandbestrijding, Automobile, laboratoria, elektronica, magazijn, telecommunicatie, Marine, cosmetica en voedsel, enz.

Bewaarruimten voor de SYSBEL chemische bewaarruimten, voor ontvlambare vloeibare opslag, veiligheid, gevaarlijke bewaarruimten, laboratorium veiligheid kasten zijn in strikte gerelateerde normen voldoen, zoals OSHA 29 CFR 1910.106 van Amerikaanse Occupational Safety and Health Administratie en NFPA CODE30 van de Amerikaanse National Fire Protection Association. SYSBEL hecht veel belang aan het beheer van de kwaliteit van het product. Na het testen van strikte producten, haar producten winst EU "CE" certificering en FM-goedkeuring, enz. SYSBEL, afhankelijk van innovatieve oplossingen, altijd handhaaft de leidende positie in de industrie, en biedt kwaliteitsproducten en diensten voor de ondernemingen te waarborgen van de veiligheid op het werk, verminderen van brandrisico's en productiviteit.