Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kies ik SYSBEL Safety Storage Cabinets?

Jul 25, 2018

Of het nu gaat om fabrieken of verwerkingsbedrijven, laboratoria of commerciële instellingen, het gebruik van veiligheidskasten om gevaarlijke vloeistoffen op te slaan, vermindert het risico op brand.

De veiligheidskast heeft verschillende belangrijke functies. Ten eerste bieden ze een hittebestendig omhulsel voor containers met ontvlambare vloeistoffen, waardoor mensen en eigendommen bij kritieke branden worden beschermd. Veiligheidskasten helpen bij het identificeren, organiseren en isoleren van gevaarlijke vloeistoffen. Ze kunnen vaak in de buurt van het punt van gebruik worden geplaatst, waardoor de noodzaak om regelmatig toegang te krijgen tot de centrale opslagruimte is, waardoor tijd en moeite wordt bespaard.

Het volgende zijn belangrijke overwegingen voor het kiezen van een chemische veiligheidskast:

1. Of de constructienorm voldoet aan de bepalingen van NFPA en OSHA, en of de veiligheidskast de FM-certificering doorstaat.

Om te voldoen aan de NFPA- en OSHA-normen hebben onafhankelijke testorganisaties (zoals FM en UL) procedures ingesteld voor het testen van de effectiviteit van opslagkabels voor brandbare vloeistoffen. Wanneer de veiligheidskast wordt onderworpen aan een brandtest van 10 minuten in overeenstemming met de standaard tijdtemperatuurcurve die is gespecificeerd in NFPA 251 "Standaardmethoden voor brandbestendigheid van bouwconstructies en materialen", wordt het als aanvaardbaar beschouwd als de interne temperatuur beperkt is tot 325 ° F (163 ° C).

SYSBEL heeft FM & CE-certificering verkregen en is in strikte overeenstemming met de FM-goedkeuringsstandaard voor opslagkasten (ontvlambare en brandbare vloeistoffen) klasse 6050, OSHA 29 CER 1910.106 van American Occupational Safety and Health Administration, NFPA CODE30 van de American National Fire Protection Association en Hazardous Chemicals Control Ordinance of State Bureau of Safe Production Supervision and Administration.

2.de capaciteitscoëfficiënt

OSHA heeft beperkingen voor de hoeveelheid vloeistof opgeslagen buiten de brandbare opslagkast of in het opslagcompartiment. Voor hoeveelheden vloeistof die kleiner zijn dan de OSHA-limiet, kunnen lokale autoriteiten of verzekeringsmaatschappijen ook het gebruik van veiligheidskasten vereisen. Zelfs een kleine hoeveelheid ontvlambaar materiaal kan het beste worden opgeslagen in een veiligheidskast, niet op of onder het bestuurderspunt, of elders worden opgeslagen, omdat nalatigheid kan leiden tot brandgevaar en inspecties.

Bij het kiezen van een veiligheidskast moet de chemische capaciteit die nu en in de toekomst vereist is, worden verduidelijkt.

De SYSBEL-veiligheidskast varieert in grootte van 4 tot 115 gallon (15 tot 434 liter). Het is belangrijk op te merken dat OSHA bepaalt dat Klasse I en Klasse II ontvlambare vloeistoffen opgeslagen in een enkele veiligheidskast niet meer dan 60 gallon (227 liter) en Klasse III ontvlambare vloeistoffen mogen niet hoger zijn dan 120 gallons. In de 2008-versie van NFPA 30 is echter bepaald dat de hoeveelheid brandbare vloeistoffen van Klasse I, II en IIIA die in een enkele opslagkast worden bewaard, niet meer dan 120 gallon mag bedragen. Gezien de nuances van de verschillende specificaties, is het belangrijk om overleg te plegen met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat wordt voldaan aan de omgang met en opslag van ontvlambare materialen.

3. de chemische eigenschappen

Het is belangrijk om alle chemicaliën te identificeren die moeten worden opgeslagen en deze te catalogiseren. Raadpleeg het Material Safety Data Sheet (MSDS) om de relevante kenmerken en aanbevolen opslagmethoden te bepalen. Om toxische explosies en brand te voorkomen, is het van cruciaal belang om incompatibele chemicaliën te isoleren. Relevante voorschriften en de wet "recht op weten" (of "communicatiestandaarden voor gevaarlijke goederen") regelen de etikettering en training van chemische stoffen. Om de toegang tot de MSDS-tabel op het punt van gebruik te vergemakkelijken, is er ook een "documentopslagdoos" aanwezig, die direct aan de veiligheidskast is bevestigd.

Een factor bij het kiezen van een veiligheidskast is hoe de chemische stof zich verhoudt tot het constructiemateriaal van de veiligheidskast zelf. Voor bijvoorbeeld niet-brandbare zuren en bijtende vloeistoffen moet het constructiemateriaal een laminaat van polyethyleen of hout zijn. Voor ontvlambare maar minder corrosieve vloeistoffen wordt echter aanbevolen om een chemisch resistente stalen kast met een polyethyleenrug te gebruiken. Stalen veiligheidskasten zijn geschikt voor ontvlambare vloeistoffen en het kiezen van de juiste kleur helpt bij het beheren en isoleren van verschillende soorten vloeistoffen. Hoewel de specificatie geen specifieke kleuren afdwingt, heeft de industrie voor een bepaalde vloeistof een specifieke kleur die moet worden gevolgd door conventie.

4.vent

De veiligheidskast moet worden uitgerust met een dubbele uitlaatpoort met een ingebouwde vlamvanger (met stekker), meestal aan beide zijden van de kast: één zijde hoog en één zijde laag. In deze specificatie wordt echter vermeld dat als de ontluchting niet wordt geventileerd, de ontluchting wordt afgedicht met een plug. Verder wordt bepaald dat als de veiligheidskast om welke reden dan ook moet worden ontlucht, deze via buizen op een door de bevoegde autoriteit goedgekeurde manier rechtstreeks naar buiten moet worden afgevoerd en de werking van de veiligheidskast niet mag beïnvloeden.

Met betrekking tot de vraag of de veiligheidskast moet worden ontlucht, is het belangrijk om contact op te nemen met de lokale brandinspecteur om deze te bepalen in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Andere contacten zijn contact opnemen met plaatselijke EHS-werknemers (milieu, gezondheid en veiligheid), industriële hygiënisten, verzekeringsmaatschappijen of het bedrijf als geheel. Enterprise manager van de veiligheidsinstructies.

5.grounding

Hoewel niet vereist door federale voorschriften, hebben onze stalen veiligheidskasten een ingebouwde aardingsklem die zich meestal aan de rechteronderkant bevindt. Voor de veilige opslag van brandbare materialen, is het noodzakelijk om zoveel mogelijk te gronden om veiligheidsredenen. Als het afgifte- en verzamelproces wordt uitgevoerd in een veiligheidskast, bijvoorbeeld door uit een trommel te pompen of door een afvalvloeistof via een trechter in de trommel te gieten, is het belangrijk dat de veiligheidskast wordt geaard en dat de juiste directe verbindingstechniek wordt toegepast van de container worden gebruikt.

SYSBEL Brandbare kasten voor het opslaan van ontvlambare vloeistoffen (lage en gemiddelde vlampuntsvloeistof, vlampunt <37,8 ℃),="" verminder="" het="" risico="" op="" brand,="">

zorgen voor de veiligheid van mensenlevens en eigendommen.