Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe kies je een SYSBEL-opvangpallet?

Nov 01, 2017

QQ截图20171031105408.jpgQQ截图20171031105437.jpg

Mors- en lekrisico's zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar op de werkplek. De poly spill pallet is eigenlijk een morsbestendige kunststof pallet met carter en vorkheftruckgroef. Het kan worden gebruikt voor het opslaan, verwerken en overbrengen van olievaten en chemische vaten. Alle vloeistof die weglekt, zal eerder in de opvangbak dan op de grond terechtkomen. Met de steunhelling kunnen chemische vaten gemakkelijk en snel worden gehanteerd. Het krachtige en verwijderbare rooster is eenvoudig te verwijderen, schoon te maken en te vervangen. Vloeistof in de opvangbak kan via de lekgaten worden afgevoerd en de meeste vloeistof kan worden gerecycled.

Het verschil tussen morspallets tussen andere op de markt en SYSBEL:

Andere: de rand van soortgelijke producten is te breed, geen verstijvingen, gemakkelijk te vervormen, slechte laadcapaciteit

Onze: SYSBEL onafhankelijk onderzoek en ontwikkelde de poly-morsen pallet, het heeft de versterkende ontdoen, smalle rand sterk.

Anderen: Vergelijkbare producten gebruiken het gerecycleerde materiaal of gemengd materiaal, lage kwaliteit, gemakkelijk te breken.

Van ons: SYSBEL kiest voor polyethyleendeeltjes van hoge kwaliteit, we weigeren gerecycled materiaal.

Anderen: Vergelijkbare producten de bodemstructuur is onredelijk, slechte laadcapaciteit.

Onze: SYSBEL onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van poly-mors palletvorm, het ontwerp van de bodemstructuur is redelijk, sterk en stabiel.

Anderen: De opvallende capaciteit van de goedkope producten is hoger dan de werkelijke capaciteit.

Onze: SYSBEL-producten gemarkeerd volume is hetzelfde als het werkelijke volume.

Anderen: inferieure kwaliteit afvoerplug, korte levensduur, gemakkelijk te lekken.

Van ons: SYSBEL-aftapplugmateriaal is duurzaam, langdurig gebruik zonder lekkage.

SYSBEL Spill Prevention, Containment & Control series, helpen u om de opslagomgeving van vette en chemische vaten schoon te houden, om mogelijke vloeistofspatten, morsen of verontreiniging van gemorste vloeistoffen effectief te voorkomen en te beheersen. We bieden ook meer producten voor spoedbehandeling, om problemen tijdig op te lossen en om gemakkelijk met ongelukken om te gaan. SYSBEL betalen Aandacht voor productgrondstofbeheer, productontwerp en -verwerking zijn verantwoordelijk voor een persoon, een speciale kwaliteitscontroleafdeling om de kwaliteit van afgewerkte producten te controleren. Winnen door kwaliteit, vooral meer aandacht besteden aan productdetails.