Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe om te gaan met het brandende ongeval

Sep 04, 2018

1.Hot water (stoom) brandt eerste hulp


Nadat het menselijk lichaam is verbrand met heet water (stoom), wordt het gekoeld door koelwater of ijswater aan te brengen. Het duurt een paar minuten om af te koelen en het moet na ernstige brandwonden 30 minuten worden afgekoeld. Wanneer het kledingstuk wordt verbrand, moet het direct worden bewaterd om de kleding te laten afkoelen, en na het afkoelen de kleding afsnijden of uittrekken. Na voldoende afkoeling van de wond bedek het getroffen gebied met steriel gaas en ontvang behandeling. Breng geen zalf aan tot de arts een diagnose heeft gesteld om een infectie te voorkomen. Om littekens van het aangetaste deel te voorkomen, neem het oedeem niet op en moet het worden behandeld op verzoek van de arts.


2. Vuur verbranden eerste hulp


(1) Wanneer het menselijk lichaam door vuur wordt verbrand, moet de lokale vlam worden gebruikt om de vlam op het lichaam te doven. Haast je niet om te vluchten, om het vuur en de wind steeds welvarender te maken.


(2) Spoel het besmette gebied af of laat het weken met kraanwater. Onder de premisse van het kunnen weerstaan, hoe lager de watertemperatuur, hoe beter. Aan de ene kant kan het snel afkoelen, het verbrande gebied verminderen, de warmtegeleiding naar het diepe weefsel verminderen, de diepte van brandwonden verminderen; aan de andere kant kan het de wond schoonmaken en pijn verlichten. Gebruik geen kleurgevoelige medicijnen zoals rood kwik of paarse siroop om wonden te verbranden, om de waarneming en beoordeling van de brandwondendiepte niet te beïnvloeden, en gebruik geen olieachtige substanties zoals tandpasta en zalf om wonden te verbranden om de kans op wondinfectie en vermindering van medische behandeling. De moeilijkheid van verwerking. Als er blaren verschijnen, moet u ervoor zorgen ze te bewaren. Verwijder de blisters niet om een infectie te voorkomen.


3. Eerste hulp bij chemische verbranding


Verwijder bij chemische huidverbranding ogenblikkelijk de locatie, verwijder snel verontreinigd ondergoed, schoeisel enz. En spoel de wond 20 tot 30 minuten lang met veel stromend water (sterke chemische stof is langer) om giftige stoffen te verdunnen. absorptie door de wond. Breng geen zalf of rode siroop of paarse siroop aan op verse wonden. Wikkel ze niet in een vuile doek.


Voor chemische oogverbrandingen moet u snel spoelen met stromend water. Open de oogleden tijdens het spoelen en spoel de chemicaliën die in de oogleden zijn gewikkeld grondig af. Als er geen spoelapparatuur aanwezig is, kunt u uw hoofd in het schone waswater begraven, de oogleden openen en de oogbollen heen en weer laten draaien om te wassen. Als kalkcarbide en kalkaanslag in de ogen terechtkomen, verwijdert u de korrels met een wattenstaafje paraffineolie of plantaardige olie en spoelt u vervolgens met water.


SYSBEL gasopslagkasten zijn gemaakt van stevig 1,2 mm staal met een sterke poedercoating om gecomprimeerde gasflessen (40L) te besparen. Het systeem met gaslekdetector, automatisch alarm en ventilator, die een explosieveilige functie hebben, voorkomen effectief het risico van accidentele gaslekkage en bieden een betrouwbare oplossing voor de opslag van cilinders. Alle modellen voldoen aan de vereisten van OSHA 1910.101 en NFPA 58.