Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te ontsnappen wanneer gaslekken optreden

Sep 04, 2018

(1) In het geval van een ongeval met een gaslek zal het personeel ter plaatse niet gealarmeerd zijn. Zij vervullen hun taken in overeenstemming met de inspanningsprocedures van het gebruikelijke noodplan en evacueren op ordentelijke wijze. Als de plaats van het ongeval is bepaald door ambulancepersoneel of speciaal personeel, moeten zij hun bevel gehoorzamen als ze ontsnappen.


(2) Wanneer u ontsnapt uit het gifgaslek, is het noodzakelijk waardevolle tijd te nemen en elk gedrag dat de timing vertraagt, kan catastrofale gevolgen hebben.


(3) Ontsnapping moet gebaseerd zijn op de kenmerken van het gemorste materiaal, geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Als er op het terrein geen beschermende uitrusting of onvoldoende beschermende uitrusting aanwezig is, kunt u natte handdoeken of kleding gebruiken om uw neus en mond te vangen.


(4) bepaal kalm de windrichting, en dan volgens de locatie van de gaslekbron, de opwaartse windrichting of langs de zijwindrichting om te evacueren, dat wil zeggen, de windvlucht; daarnaast, afhankelijk van de relatieve dichtheid van het lekmateriaal, ervoor kiezen om te ontsnappen langs hoog of laag, maar vermijd Blijf in laaggelegen gebieden.


(5) Nadat u uit het gelekte gebied bent ontsnapt, moet u onmiddellijk naar het ziekenhuis gaan en indien nodig ontgiften.


(6) Er moet ook worden opgemerkt dat als er een gaslek optreedt, als u geen beschermende kleding draagt, u de plaats van het ongeval niet mag betreden om mensen te redden. Omdat dit niet alleen anderen zal redden, maar ook jezelf zal bezeren.


De veiligheidskasten van SYSBEL worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriƫle productie, het laboratorium, de voedingsmiddelenindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. Safety kabinet krijgt FM-certificaat, CE-certificaat; Akkoord met (OSHA) OSHA 29 CFR 1910.106 & (NFPA) NFPA CODE 30.