Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe beveiligingsrisico's uit te sluiten - SYSBEL

Jul 14, 2017

Risico's onderzoek en beheer is een belangrijk werk van veilige productie, is de onderneming veiligheid productie standaardisatie risicobeheer elementen van de belangrijkste inhoud, in de onderneming veiligheid inspectie, verborgen rectificatie van de belangrijkste tegenmaatregelen en maatregelen zijn als volgt:

Ten eerste is de implementatie van mechanisatie, geautomatiseerde productie-mechanisatie en geautomatiseerde productie niet alleen een belangrijk middel om productie te ontwikkelen, maar ook om de fundamentele manier van intrinsiek veilig te bereiken. Mechanisatie kan de arbeidsintensiteit verminderen en automatisering kan het risico op persoonlijk letsel verminderen.

Intrinsiek veilig - betekent dat apparatuur, faciliteiten of technische processen inherent in staat zijn om een ongeval te voorkomen. Concreet omvat het drie aspecten:

1, valse beveiligingsfunctie (Fool Proof).

2, Fail Safe-functie (Fail Safe).

3, moet de veiligheidsfunctie worden verborgen in de apparatuur, faciliteiten of procestechnologie.

Ten tweede, stel het veiligheidsapparaat in

Veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer beveiligingen, veiligheidsvoorzieningen en waarschuwingsapparatuur.

Ten derde moet, om de mechanische sterkte van mechanische apparatuur, apparatuur en de hoofdcomponenten te verbeteren, de vereiste mechanische sterkte en veiligheidsfactor hebben.

Ten vierde, om de elektrische veiligheid en betrouwbaarheid van elektrische veiligheidsmaatregelen te waarborgen, meestal inclusief anti-elektrische schokken, anti-elektrische brandexplosie en antistatisch, om ervoor te zorgen dat de basisvoorwaarden voor elektrische veiligheid omvatten:

1, veiligheidscertificering.

2, standby voeding.

3, anti-shock.

4, elektrische brand explosie.

5, antistatische maatregelen.

5, volgens de bepalingen van onderhoud en reparatie van machines en uitrusting machines en uitrusting is het belangrijkste instrument voor de productie, het kan het niet helpen in de loop van sommige delen van de geleidelijke slijtage of voortijdige schade, en zelfs ongelukken veroorzaken op de apparatuur, de resultaten niet alleen om de productie te stoppen, maar kunnen ook de operator pijn doen. Om ervoor te zorgen dat de machines en apparatuur vaak een goede staat behouden, moet het voorkomen van apparatuurongevallen en persoonlijk letsel en doodongevallen regelmatig onderhoud en gepland onderhoud zijn.

6, om een redelijke lay-out van de werkplek te behouden De werkplek is het gebruik van machines en uitrusting, gereedschappen en andere hulpapparatuur voor de verwerking van grondstoffen en halffabrikaten. Perfecte organisatie en redelijke lay-out, niet alleen om de productie te bevorderen, maar ook om de veiligheid van de noodzakelijke omstandigheden te waarborgen. Verspreide metaalschroot, smeermiddelen, emulsies, ruwe, halffabrikaten, clutter stacking, ongelijkmatige grondcondities kunnen tot ongelukken leiden.

Zeven, met persoonlijke beschermingsmiddelen

Het is noodzakelijk om persoonlijke beschermingsmiddelen te voorzien van een passende beschermende functie afhankelijk van gevaar, schadelijke factor en werkcategorie als aanvullende maatregelen. Veilige opslag is een eenvoudige en gemakkelijke manier om brandgevaar te voorkomen. SYSBEL bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling en productie van 's werelds toonaangevende niveau van brandveiligheidskasten, chemische veiligheidskasten, Sheng lekkage lade, adsorptie katoen, vuur afval, oogspoeling, enz., Om ondernemingen te voorzien van een complete oplossing voor veilige opslag, product onderzoek en ontwikkeling excellentie Toegang tot een aantal nationale octrooi-certificaat, maar ook de eerste binnenlandse toegang tot de Amerikaanse FM-certificering van ondernemingen, en gemaakt in Canada CSA-certificering, de EU "CE" -certificering. Onze producten worden veel gebruikt in de petrochemische industrie, industriële productie, universitaire laboratoria, de voedingsindustrie, de automobielindustrie, nieuwe energie en andere industrieën.
SYSBEL-veiligheidskasten, spill-pallets, oogspoelsystemen worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. We zijn door klanten erkend met goede prestaties en service van hoge kwaliteit.