Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de juiste keuze te bepalen Oogspoelproducten - SYSBEL

Oct 24, 2016

Volgens de werkplek gevaarlijke chemicaliën om te bepalen

Wanneer u de site gebruikt, zijn de chloriden, fluoriden, zwavelzuur of oxaalzuurconcentratie meer dan 50%, spuit u alleen een ABS-roestvrijstalen oogspoeling of met speciale hoogwaardige roestvrijstalen oogwas. Omdat de gebruikte productie van het roestvrij staal 304 materiaal van wasoogapparaat, kan algemene anti-algemene situatie Xia van zuur, en alkali, en zout en olieklasse, corrosiemateriaal, maar kan geen anti-chloride, en fluoride, en zwavelzuur zijn of is concentratie over 50% oxaalzuur van corrosie, in boven materiaal bestaat uit werkomgeving, met behulp van roestvrij staal 304 materiaal productie van wasoog apparaat, niet tot zes maanden tijd, was oog-apparaat op wil heeft is grote mate Shang van schade. Tijdens het gebruik van ABS-plastic injectieproducten treedt dit gedrag niet op.

ABS poeder spray-nieuwe functies: ABS poeder hechting is sterk, 250-300 micron dikte, corrosiebestendigheid is sterk.

Behalve in de regio Zuid-China, zullen andere regio's in de winter 0 graden weer verschijnen, dus oogspoeling kan water hebben, ijseffect oogspoeling voor normaal gebruik.

Oogspoeling in het waterprobleem dat moet worden opgelost, moet u een oogcrème van het antivriestype gebruiken.

1. Antivries oogspoelsysteem is in gebruik voor oogspoeling nadat het einde of de oogspoel in de stand-bystand staat, waarbij de hele oogspoeling aan de binnenkant van het water wordt leeggemaakt. Bevriezing van de oogwasmachine heeft automatisch automatisch legen en legen, onder normale omstandigheden, met automatisch legen handmatig legen