Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe de kwaliteit van een gemorste pallet beoordelen?

Aug 16, 2017

Omdat de spill-pallet veiligheidsproducten zijn, is de kwaliteit van hun eigen betrouwbaarheid erg belangrijk.

1, de situaties van spill pallet fabrikanten. Is het een professionele fabrikant? Bestaat er een technologie voor ontwerp, productie en productontwikkeling? Is er een professioneel certificatierapport? EPA EPA en de Amerikaanse Leakage Prevention Act SPCC-rapport is goed gezaghebbend. Het is onbetrouwbaar om een test en tijdtest te hebben. Shanghai SYSBEL is een professionele fabrikant van spill-pallets, waarvan de ontworpen en geproduceerde morspallet is gecertificeerd door de Europese Unie CE, in overeenstemming met de Amerikaanse Environmental Protection Agency EPA en de nationale nationale regels voor vervuilingvermindering (NPDES) en SPCC-gerelateerde normen.

2, de sterkte van het product. Het is duidelijk dat mensen die op de schommel van het product zijn gestapt, onmogelijk de druk van vier olievaten kunnen dragen. Vervorming treedt op, kraken is onvermijdelijk. Sommige producten kunnen de hoge temperatuur in de zomer niet verdragen. Maar in de winter is het onmogelijk, het gebruik van het materiaal heeft een relatie, maar ook dat zijn structurele ontwerp, verwerkingstechniek onredelijk is.

3, chemische weerstand. Verschillende materialen zijn niet chemisch resistent. Het ontwerp is onredelijk, de verwerkingstechniek is onredelijk, veroorzaakt enige stressconcentratie, de chemische stof zal de uitzetting van de spleet versnellen, de algehele tegel is niet ver weg. Sommige klanten brengen een bepaalde concentratie chemicaliƫn zoals zwavelzuur en snel corrosiescheuren.

4, de hoeveelheid lekkage. Sommige fabrikanten denken dat ze zelf 2 vaten morsenpallet of 4 vaten morspallet hebben om de lekkage van anderen te kopiƫren, dat is niet vaag. Eigenlijk, omdat de productstructuur niet hetzelfde is, veel verschillen in de hoeveelheid lekkage , Kijk naar de enorme vorkheftruck in de sleuf, je weet dat de hoeveelheid lekkage in werkelijkheid niet hetzelfde is, hoewel de grootte van het uiterlijk vergelijkbaar is.

5, het ontwerp van het product. Een perfect ontwerp van de morspallet, u moet het principe van de geplaatste olievaten volgen, om te voorkomen dat het deksel van de oliedrum het water in het vat zuigt. Dus de vier hoeken van een goede overlooppallet zijn hoger dan het middengedeelte, dus om deze kleine helling te bereiken. U hoeft geen stuk hout onder de olie-emmer te proppen.