Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te reageren op de vijf grote gevaarlijke bronnen in de zomer - SYSBEL

Aug 11, 2017

Ten eerste, brandveilig

1, hete zomer, hoge temperaturen. In het gebied van de chemische productie, meer ontvlambare, explosieve, vluchtige grondstoffen. Bijvoorbeeld: ethanol, dichloorethaan en ander laag kookpunt, zijn vluchtige stoffen. In de hete zomer vervluchtiging sneller, in de relatief hoge concentratie van plaatsen kan gemakkelijk zijn ontsteking en explosiegrens bereiken.

2, de zomer is of een onweersbui, of heet en droog, wanneer de lucht droog is, hoe meer aandacht het belang van vuur zou moeten zijn. Voor de kenmerken van de chemische productie in de zomer en de aard van de gebruikte grondstoffen, moeten we eerst aandacht besteden aan vuur. Zich serieus houden aan de relevante bepalingen van de postoperatoren om serieus te opereren, het "drie schendingen" -fenomeen strikt elimineren; de plicht inspecteurs moeten zorgvuldig worden gecontroleerd en vonden dat vuur of schending van de discipline moet worden aangepakt.

De veiligheidskasten van SYSBEL worden veel gebruikt in de automobielindustrie, de petrochemie, de industriële productie, het laboratorium, de voedingsmiddelenindustrie, de energiesector, nieuwe energie en andere terreinen. Safety kabinet krijgt FM-certificaat, CE-certificaat; Akkoord met (OSHA) OSHA 29 CFR 1910.106 & (NFPA) NFPA CODE 30.
Ten tweede, anti-vergiftiging

Veel van de grondstoffen van chemische bedrijven zijn giftig of bijtend, onopzettelijk in contact met of inademing van giftige stoffen of deze stoffen kunnen vluchtige gassen veroorzaken in verschillende mate van vergiftiging of fysieke schade veroorzaken, ernstige oorzaak zelfs brandwonden of zelfs coma of de dood. Vooral in de zomer is het weer heet, het personeel draagt relatief dun, in werkende en relatief gemakkelijk te zweten. Het warme weer, giftige en gevaarlijke stoffen zeer vluchtige, vluchtige giftige gassen door de poriën van het menselijk lichaam in het lichaam veroorzaakt door vergiftiging.

Daarom is het bijzonder belangrijk om de aard van het contact met het materiaal en de bijbehorende voorzorgsmaatregelen te begrijpen, zodra deze giftige en gevaarlijke stoffen op het lichaam spatten, onmiddellijk afspoelen met water en de schone kleding, handobservatie en toezicht vervangen, ernstig voor de ziekenhuis voor behandeling Het

Ten derde, anti-lekkage

In de zomerproductie, zodra de grondstoflekkage, veroorzaakte niet alleen milieuongevallen en materiële verliezen, en het meest waarschijnlijke vergiftiging te veroorzaken, vooral de lekkage van materialen direct bespat op de exploitant (of zelfs mond), gevaarlijker (zodra deze giftig en gevaarlijke stoffen die op het lichaam worden gespat, onmiddellijk worden gespoeld met water en de schone kleding worden vervangen, er is speciale observatie en supervisie, die voor behandeling ernstig is in het ziekenhuis).

Om lekkage te voorkomen, moet u het volgende doen:

1, zorgvuldige bediening: het materiaal afleverklep en pijp demontage of verbinding, enz. Moet aandacht besteden aan de vraag of de sluiting is gesloten, de opening is open. Voorkom lekkage van materiaal aan de buitenkant of lokale druk en leidt tot lekkage veroorzaakt door lekkage.

, een glazen spiegel, ontluchtingsklep (mond), niveaumeter en schakelkleppen moeten beschermende maatregelen hebben om botsingen, fouten of schade veroorzaakt door lekongevallen te voorkomen.

3, de tank niveau van strikte controle in de standaard (waarschuwing) lijn, strikte draadopslag om de overloop te voorkomen. Zorg er tegelijkertijd voor dat u de nauwkeurigheid van de tankniveaumeter regelmatig controleert en verifieert om een onjuist vloeistofniveau te voorkomen of valse objecten veroorzaakt door flits te veroorzaken.

De SYSBEL-opvangbak en het noodverwerkingspakket van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) en het Amerikaanse National Pollution Prevention System (NPDES) hebben een unieke rol bij het lekken van materialen en het beheersen van de ontwikkeling van lekken.
SYSBEL levert hoogwaardige spill control-producten, die beschermen voor de werknemers en de omgeving. We hebben verschillende modellen voor uw keuze.

Ten vierde, anti-explosie

Chemische bedrijven gebruiken veel grondstoffen met ontvlambare en explosieve, toxische en andere eigenschappen, en de reactie is complex; naast goede anti-vergiftiging, anti-over-temperatuur, anti-lekkage en andere basispreventie, is het belangrijkste om te doen anti-Dit is het gevaarlijkst en in het geval dat het gevaarlijkste proces met vuur zal plaatsvinden, lekkage, vergiftiging en milieuvervuiling.

Daarom is anti-explosie de meest kritieke veiligheidsmaatregelen:

1, ter versterking van de veiligheidsklep, explosieveilige membraan, destillatiesysteem, zoals toezicht en beheer, monitoring. Periodieke inspectie, inspectie of vervanging, maak het altijd in een goede staat, moet worden behandeld als een speciaal veiligheidscontrolepunt.

2, zorgvuldige bediening, is ten strengste verboden om de operationele procedures te overtreden en overrun operaties te voorkomen, om per ongeluk te voorkomen, controleer niet op zijn plaats en lekkage, druk, oververhitting overdruk, statische elektriciteit of vervanging, enz. Deze kunnen een ernstige explosie veroorzaken , Aan de slachtoffers en bedrijfseigendom veroorzaakte grote verliezen.

3, om het beheer van de vuurbron te versterken, ten strengste verboden vuur in het productiegebied, is ten strengste verboden om illegale vuur operaties te voorkomen en het verbranden van ontvlambare en explosieve stoffen en explosie te voorkomen.

4, is ten strengste verboden de reactie van de twee items vermengd met de hitte gegenereerd door verbranding of explosie. Daarom is het magazijn en de workshop een keer om dit management te versterken, ten strengste verboden moet niet worden gemengd met de items die zijn opgeslagen in het magazijn.

Vijf, anti-shock

Warm weer, de verdeling van de binnentemperatuur is relatief hoog, elektrische apparatuur schade, veroudering, storingen en andere factoren van invloed op de productie van elektriciens in het proces van versterking van inspectie-inspectie, moet strikt waken tegen, bescherming en toezicht, kan geen verlamming en Lucky.

1, elektrische dienstdoende dienst tijdens de periode moet dragen de nodige arbeidsbescherming apparatuur, en moet dragen anti-geïsoleerde schoenen, onderhoud slijtage geïsoleerde handschoenen, de belangrijkste onderhoud onderdelen om een persoon revisie toezicht, en altijd doen een goede werk bescherming en preventieve maatregelen.

2, elektrisch instrument onderhoud en bediening van apparatuur onderhoud operaties moeten eerst uitschakelen, ophangen "is actief, verboden sluiten" opvallende borden, in het relevante personeel onder de voorwaarden van monitoring, vóór het onderhoudswerk. Verboden vanwege het beroven van tijd, haasten zich naar de mate van illegale operaties en illegaal commando, resulterend in ongelukken.

3, de verschillende afdelingen (productieposities) exploitanten zijn niet verantwoordelijk voor elektrische apparaten, instrumenten, knoppen en andere geladen faciliteiten kunnen niet bewegen, hun eigen verantwoordelijk voor de storing onmiddellijk na het rapport over een leiderschap, waarschuwen voor het onderhoud van het elektrisch onderhoud proces personeel is ten strengste verboden, sloop en onderhoud en andere illegale handelingen.

4, elektrisch instrument onderhoud moet in overeenstemming zijn met de onderhoudsprocedures, normen voor operaties. Het is ten strengste verboden om de weg in te slaan, met niet-standaard modellen die niet overeenkomen met de accessoires in plaats van gewone en gestandaardiseerde accessoires om te doen of te hoge temperatuur, overrun en achterstallig werk van elektrisch instrumentwerk te vinden.

5, om de plichtinspectie, de plichtsperiode te versterken om uitvoerig, gedetailleerd en gestandaardiseerd te doen, en het verschuivingsverslag te doen. Vooral in het licht van slecht weer of onweer om de intensiteit van de werkplaats van het elektrische instrument van de regen te versterken, bliksembeveiligingsvoorzieningen om de impact van de productie serieus te controleren, te benadrukken en te regelen of een elektrische schok te veroorzaken.

SYSBEL Safety Cabinet wordt gebruikt voor de opslag van ontvlambare vloeistoffen, chemicaliën, brandbare stoffen, giftige stoffen en pesticiden, enz. Het wordt veel gebruikt in de werkplaats van de fabriek, ziekenhuizen of laboratoria in universiteiten. De toepassingsindustrieën omvatten olie, gas, elektriciteit, Chemicaliën, Brandbestrijding, Automobiel, Laboratoria, Elektronica, Magazijn, Telecommunicatie, Marine, Cosmetica en voeding, etc.