Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe gebruik & Keep SYSBEL nood Eye/Face Wash en kletsnat douche

Oct 27, 2017

QQ截图20171027104835.jpg

Shanghai SYSBEL, vast te houden aan innovatie, staat bekend als een van de toonaangevende noodgevallen boerenbedrog station fabrikanten en leveranciers. Welkom in biedt u scherpe prijs, de kwaliteit en effectieve producten te koop bij ons kopen. SYSBEL boerenbedrog is voldoet aan de standaard voor ANSI Z358.1-2014 en getest en goedgekeurd door de CSA. (Canadian Standards Association). Als de nood bescherming veiligheidsuitrusting, kan boerenbedrog station serie worden gebruikt voor het spoelen van de onderdelen die zijn blootgesteld aan de gevlekte chemische stoffen en andere stoffen, zoals het lichaam, gezicht of ogen, onmiddellijk om de schade veroorzaakt door chemische stoffen, bereiken snelle primaire zelf hulp en bespaart meer tijd voor verdere professionele behandeling.

Bestel de noodsituatie douche boerenbedrog veilig en effectief te houden heeft en correct kan worden gebruikt met name voor noodgevallen boerenbedrog voertuiggebruik en – onderhoud eisen als volgt zijn:

Gebruik eerst de methode

1. Wanneer gebruikt, opent u de stofkap voor boerenbedrog mondstuk, zolang de hand Duw voorzichtig het ventiel, schoon water zal automatisch komen uit de boerenbedrog mondstuk, na de noodzaak handmatig de klep duwen en resetten van de stofkap.

2. dringende boerenbedrog kan worden gebruikt voor de ogen, gezicht en andere delen van het lichaam voor noodgevallen wassen.

Ten tweede, het gebruik van beheer

1. ter voorkoming van verslechtering van de water kwaliteit of switch ventiel mislukking, noodgevallen boerenbedrog waar het beheer moet regelen voor regelmatige noodgevallen boerenbedrog om te beginnen met het testen van water, waarbij een week om te beginnen een water voor meer dan 10 seconden, en controleer de werking status is normaal, zoals gevonden dat het niet onmiddellijk moet worden gemeld aan de bevoegde diensten om te herstellen van de apparatuur.

2. Houd de noodsituatie boerenbedrog schoon, vaak vegen, moet meestal worden bedekt met stofkap op het mondstuk om ervoor te zorgen dat de verstuiver boerenbedrog niet zullen worden geblokkeerd.

3. Maak een specifieke record boek, elke keer na het testwater om te registreren en aanmelden.

4. dringende boerenbedrog is een speciale beschermende apparaat, eenieder mogen niet worden gebruikt om te spoelen van het instrument of voor andere doeleinden.

5. de toezichthouders van de veiligheid van elke kamer moeten volledig worden opgeleid en getraind in het personeel, met name voor nieuwe kameraden, die worden bedreven in het beheersen van moeten.

6. een jaarlijkse ooggetuige is vereist voor de jaarlijkse inspectie om te zien of het apparaat in goede conditie.

7. dringende boerenbedrog gebied waar het beheer van de boerenbedrog verantwoordelijk voor het normale onderhoud, onderhoud is; Als gevonden te zijn beschadigd boerenbedrog, boerenbedrog gebied waar het tijdig rapporteren en herstellen.

Ten derde, aandacht besteden aan zaken

1 deze apparatuur behoort tot de kamertemperatuur apparatuur, de winter de pijpleiding antivries werk moet doen.

2 noodgevallen boerenbedrog wordt alleen gebruikt voor noodsituaties, tijdelijke onderhoud van schadelijke stoffen op de ogen en de verdere schendingen van de lichaam, medische behandeling niet kan vervangen, na het wassen van de situatie is ernstiger moet gaan naar het ziekenhuis voor behandeling.

3. verwante items worden niet gedekt, op het gebied van het normale gebruik van noodsituaties boerenbedrog.