Huis > Nieuws > Inhoud

Installatie Voor SYSBEL draagbare oogwas

Jan 31, 2018

Installatie

STAP 1: Zorg er volgens ANSIZ358.1 voor dat de draagbare oogwasunit wordt geïnstalleerd op toegankelijke locaties die niet meer dan 10 seconden nodig hebben om te bereiken en zich op minder dan 30 meter van het gevaar bevindt. Medewerkers moeten worden geïnstrueerd over het juiste gebruik van oogdouche-apparatuur.

Kies een geschikte montagelocatie voor de WG6000A en de WG6000B die 68 kg en 38 kg kan ondersteunen. Bevestig de eenheid aan de muur (niet ontworpen voor tafelblad- of plankmontage) met behulp van de "J" -beugel (meegeleverd). Opmerking: de bevestigingsbeugel van 3/8 "is niet inbegrepen. De bovenkant van het montagegat moet zich tussen 143,8 cm bevinden

tot 194,6 cm vanaf de vloer. Markeer de montagelocaties op de muur en plaats de montagebeugel op het oppervlak. Boor de nodige gaten in het montageoppervlak en bevestig de "J" -beugels Bevestigingsbeugel aan het oppervlak met behulp van bevestigingsmateriaal. De oogspoelsproeikoppen bevinden zich tussen 83,8 cm (33 inches) en 134,6 cm (53 inches) boven de vloer wanneer de oogarm in de actieve (neergelaten) positie is. (Zie de structuurtekening).

BELANGRIJK:

Gevulde oogwasunit (WG6000A) is zwaar (ongeveer 150 pond). Bevestigingsbeugelankers, (Aantal-4, niet meegeleverd) of plank moeten sterk genoeg zijn om de gevulde draagbare oogdouche te ondersteunen en het gewicht van een werknemer die op een draagbare oogdouche leunt.

STAP 2: Voorzie, indien gewenst, van een verzamelvat voor afvalwater

STAP 3: Verwijder de vuldop en vul de tank met de draagbare oogdouche met drinkwater (zorg ervoor dat er geen vuil of verontreinigingen in aanwezig zijn).

STAP 4: Neem de juiste voorzorgsmaatregelen om de groei van mogelijk schadelijke bacteriën in de oogdouche te helpen voorkomen. (Raadpleeg de onderhoudsinstructies).

AANBEVOLEN GEREEDSCHAPPEN: vier 3/8 "diameter hardware geschikt voor het ondersteunen van gevulde oogdouche (ongeveer 150 pond) en gereedschappen die nodig zijn om de hardware te installeren.

Operatie

Instrueer alle medewerkers bij het gebruik van deze noodoogschaduw. Er moet dagelijks personeel worden toegewezen om het vloeistofniveau van de oogdouche te controleren.

STAP 1: Leid de patiënt naar het dichtstbijzijnde oogwasstation. Seconden kunnen het verschil maken bij het voorkomen van ernstig oogletsel.

STAP 2: Trek de zwarte oogwasarm stevig aan. De oogwasarm zal vallen om oogwas te activeren.

STAP 3: Laat het hoofd zakken totdat de ogen in de oogwasstroom komen. Gebruik duimen en wijsvingers om de oogleden open te houden.

STAP 4: Zoek onmiddellijk medische hulp in

Onderhoud

ANSI Z358.1 vereist dat alle op zichzelf staande oogspoelunits wekelijks visueel worden geïnspecteerd, tenzij het product wordt geplaatst in een omgeving met extreme omstandigheden die de vorm, de pasvorm of de functie van het apparaat kunnen beïnvloeden (temperatuur, vuil, enz.). Als dit het geval is, moet de inspectie vaker worden uitgevoerd, zoals de eindgebruiker nodig acht. Incidentele reiniging en desinfectie wordt aanbevolen.