Huis > Nieuws > Inhoud

Introductie van een brandbaar omhulsel - SYSBEL

Dec 27, 2017

Vanaf een dikte van 1,0 mm of meer gemaakt van hoogwaardig koudgewalst plaatstaal; kastwand voor de dubbellaagsstructuur, de opening tussen de 38 mm dikte van de luchtisolatielaag; kast met drie of meer actieve partities van het bladtype; Anti-overloop bad; kast aan beide zijden van het ontwerp van de bovenste en onderste structuur van de brandventilatie; kast aan de onderkant met antistatische aardingspoort, met antistatische functie. Deur met twee sloten, twee sloten tegelijkertijd geopend, de deur kan alleen openen. Binnen en buiten de kast elektrostatisch spuiten Loodvrije epoxy verf tweemaal, de laagdikte van niet minder dan 0,25 mm spelen een rol bij anti-corrosie. De onderkant van de kast is uitgerust met een antistatische aardingspoort, met antistatische functie. Deur met twee sloten, twee sloten tegelijkertijd geopend, de deur kan alleen openen. Binnen en buiten de kast elektrostatisch spuiten Loodvrije epoxy verf tweemaal, de laagdikte van niet minder dan 0,25 mm spelen een rol bij anti-corrosie.
3, om de kosten te verlagen en de efficiëntie van het werk te verbeteren, omdat het kleine formaat kan worden geplaatst op de werkplek gemakkelijk te verzachten, om het optreden van brand te voorkomen, 2, om het leven van mensen te beschermen, om het pand te beschermen, 4, het effectieve beheer van verschillende gevaarlijke goederen, verschillende kleuren van de functie van de veiligheidskast is niet hetzelfde, kan worden opgeslagen in de chemische leveringen zijn ook verschillend, 5, andere soorten opslag (4), de opslag van gevaarlijke goederen,, In een oogopslag gemakkelijk te beheren.

Technische kenmerken van de SYSBEL brandbare kast:
* Veiligheidskasten van hoge kwaliteit voldoen aan de OSHA 29 CER 1910.106- en NFPA CODE30- en FM-normen
* Alle dubbellaagse brandstalen structuur, twee lagen stalen plaat gescheiden door een isolatielaag van 38 mm
* Dikte groter dan 1,0 mm hoogwaardige staalplaat door het punt van lassen, langere levensduur, beter vuur
* Driepuntshefdeurvergrendeling, gemakkelijk te openen en te sluiten 180 graden van de deur met een dubbele sleutel
* 5 cm hoge lekvrije tank zodat de toevallige uitstroom van vloeistof niet morst
* Professionele specificaties van het waarschuwingslabel zijn duidelijk
* Een dubbele ontluchtingsopening met een ontstekingsbeveiliging
* Unieke morsbestendige laminaten kunnen elke laag van 6 cm vrijelijk tussen op en neer worden aangepast
* Binnen en buiten de kast zijn bespoten met een duurzame, niet-loodglazuur, om chemische erosie te voorkomen
* In strikte overeenstemming met de OSHA-specificatie, behuizing van kast met elektrostatische aardingspoort, eenvoudig aan te sluiten elektrostatische aardingsdraad.

flammable cabinet

Klantnaam:

Hua Tan Yuan Xin

Subindustrie:

Elektronische componenten

producten:

Brandbare kast, corrosieve kast, toxische kastFlammable Cabinets(115Gal/434L)

Application (Waar):

In het magazijn van de terminalklant zijn er ontvlambare vloeistoffen en sterke zuur- en basischemicaliën zoals alcohol, aceton, zoutzuur enzovoort, die moeten worden beheerd en geüpgradedFlammable Cabinet|Flammable Cabinet(12Gal/45L)

Waarom SYSBEL:

Sysbel heeft een professionele veiligheidsopslagoplossing voor elke gangbare chemische stof. Na de aanbeveling en introductie van de agent is de terminal van mening dat deze volledig kan voldoen aan de vereisten van de upgrade van magazijn gevaarlijke chemicaliën, dus kopen