Huis > Nieuws > Inhoud

Laboratoriumapparatuur - Veiliger opbergkasten - SYSBEL

Jan 03, 2017

Het gebruik van gevaarlijke en brandbare materialen maakt deel uit van de dagelijkse routine in de meeste laboratoria. Op een dagelijkse basis plaatst de onjuiste opslag van dergelijke materialen mensen, milieu en eigendommen in groot gevaar.

Met zijn veiligheidsopslagkast maakt SYSBEL de veilige en juiste opslag van gevaarlijke materialen en ontvlambare vloeistoffen binnen procesruimten, werkruimten en laboratoria mogelijk.

De verkeerde opslag van ontvlambare vloeistoffen brengt een hoog risico met zich mee in geval van brand. Daarom heeft SYSBEL veiligheidsopslagkasten ontwikkeld die een goedkeuringscertificaat krijgen door FM-goedkeuring. Het onderdrukt niet alleen de kwaliteit van ons onvermoeibare streven naar productveiligheid, maar staat ook voor het FM-gecertificeerde productkwaliteitsniveau "beste product gecertificeerd door de hoogste standaren"

We hopen dat de veiligheidskabinetten van SYSBEL, die voldoen aan de strengste tests, de meest betrouwbare bescherming bieden voor uw opslag- en eigendommenbeveiliging.

Bovendien zijn de kasten uitgerust met een driepuntsvergrendelingsslot en kan de deur 180 ° worden geopend, evenals een geavanceerde brandwerende ventilatieopeningen om de concentratie van vluchtige stoffen effectief te verminderen en brandgevaar te voorkomen, speciale morsbestendige planken om chemische lekkage te voorkomen door ongeval.

Een geïntegreerde transportbasis garandeert een hoge flexibiliteit in kastlocatie en maakt een eenvoudige beweging mogelijk. Bovendien maakt het brede scala aan opties voor interieuruitrusting het mogelijk om opslagruimte te maximaliseren op basis van de grootte en volumes van alle gebruikte containers.